3,20 cent çokomelli bölgesi üstünde kalıyor..ilk hedef 3,45 cent..makinaları yağlayın..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
malzeme bu idare edin..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bugün XU030 250 puan yükselmiş... YERSEN... 3 hisse ile işlem tamam...........
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
aylık %4 kazanırsan bileşik kazanç yılda 60 yapar..bunu 2 yıl yaparsan kazancın %156..3 yıl üst üste yaparsan %310 yapar..
aylık %5 kazanırsan bileşik kazanç yılda 80 yapar..bunu 2 yıl yaparsan kazancın %222.. 3 yıl üst üste yaparsan %479 yapar..
aylık 4 kazanırsanız ayaklarınız g.tünüze değerek kaçın..diğer aya odaklanın..
bir de goygoyculardan uzak durun..
![]()
yarın viopta 16645 longların ana desteği..16800 ara destek pivot olur..16900 ler direnç..üstünde 17200 direncine doğru marj oluşur..
645 ana desteğine doğru süzülüyor..vaziyet alın..
Yer İmleri