frotolarımı doldurdum..2 dolar maliyetle..3 dolardan veririm zamanı geldiğinde..![]()
frotolarımı doldurdum..2 dolar maliyetle..3 dolardan veririm zamanı geldiğinde..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
[IMG][/IMG]
AKBNK
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
[IMG][/IMG]
GARAN
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
[IMG][/IMG]
ISCTR
[IMG][/IMG]
YKBNK
Hafta sonu BANKALARI inceledim...4 MAYIS ile 15 MAYIS arası takas değişimlerine baktım...Bankalarda şatış olmuş..İçlerinden YKBNK ilk 5 de NET ALICILI görünüyor...YKBNK için 34 ve altı fiyatlardan kendi bütçeme göre toplamayı düşünüyorum...
Yer İmleri