size daha önce yazmıştım spot 16 bin kırılırsa asıl satış olur diye..haberle kırdı..spot 14 binlere kadar süzülür..ordan tepki gelirse de kılışdaroğluna girsin tepki gelmezse de akepeye girsin.. 16 bin üstüne atmadan ralli malli olmaz..artık spot 14-16 bin arasında ne halt ediyorsa edecek..günlük yoruma gerek yok..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Düşmesi 1 gün aynı yere gelmesi için 1 AY lazım
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
spot bize koymaz da vadeli de batanlar olmuştur..millete yazık oluyor..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
chp çok suçlu..her belediye başkanı içeri alındığında sadece miting yaptılar..oğlum döksene milleti sokağa..yok..en son sıra kendilerine geldi..akıllı adam yok içlerinde..
ZPLIBF i 180 alırsın dedim bak 173,9 olmuş....Benden daha ucuz satanlar varmış...
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Yer İmleri