[IMG][/IMG]
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Ufak bir hastane iþi sonra çarþamba pazarý..yetiþirim..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
[url=https://hizliresim.com/jbn4hjf][/url
pýst 100 grafýmla ayný hareket ediyor bunlara göre mal aldýk spotta yeri geldi výop tarafýnýda kovalayarak oyunu döndürmeye çalýþýyorum þimdilik güzel gidiyor 2 formasyondan üçgen devam ediyor sonra büyük formasyonu uygular mý ona bakýcaz.
böyle bir senaryom var bakalým![]()
sarý alan sonrasý, a mavi alan destek bölgesini bekliyorum,...beklediðim yer orasý,...
oraya gelirsek bir dalgalanma olur tekrardan ? için, sordurur manasýnda,...? sonrasýnda turuncu alan gelirse ÞAYET,
grafiklerde saatlikler sat manasýnda ÝÞTE O ZAMAN devreye girer,...bunun aksi saatlik te al durumu devam eder,..
þimdilik 5 likte son sat sinyaline fiyatlarý askýda tutuyor, a maviyi vermek istemiyor,...ancak sat devam ediyor
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
5 lik te ''al'' a döndük,...þayet tekerrür '' sat '' gelirse bu kesin a mavi destek alaný yapar,...
þu anki görüntüde sabh ki dibini korumaya çalýþýyor diyelim,
aþaðý yukarý harita belli,...
5 lik belli,
saatlikler belli,..
irade var o da belli,...
dünkü günlük grafik belli,...mesaj ......97, orada bir duvara toslama oldu dün,...
ne kadar gerçekçi iþte 5 lklerden bulmaya çalýþýyoruz,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yer Ýmleri