Tahtalar sýra ile düzeltmesini yapýyor .
dün akþam belirttiðim gibi 2.88-2.80 arasý sindirme dinlenme altýnda kapanýþta oyun dýþýna çýkarým.
kolay gelsin
Tahtalar sýra ile düzeltmesini yapýyor .
dün akþam belirttiðim gibi 2.88-2.80 arasý sindirme dinlenme altýnda kapanýþta oyun dýþýna çýkarým.
kolay gelsin
pivottan þort girdim 50 puan üste stop oluruz..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
[IMG][/IMG]
Pala LONG olanlara bir fýrsat verdi ...Bakalým devamýnda ne yapacak
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
benim yedek pc donuyor ve atýyor size kolay gelsin..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
[IMG][/IMG]
5 DK benim 3 lü mavi sistem long der ama ben FLAT ... Þort sinyali gelinceye kadar FLAT
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Bu unlüdeki oyuncu veya grup teminat tamamlamak içinmi satýyor yoksa bildiði birþey mi var satýyor dün sattý bugunde geldi ykbnk bastý![]()
Laptoptan verdiðim emire cepten baktým emir yok..![]()
Yer Ýmleri