[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Dün vurcaz yardým yolda dedikten sonra aniden Ýran ölümleri durdurdu dedi
Sýrf yalan dolan üçkaðýtçý 1 saat içinde kendini yalanlýyor
Bu adam gitmeden kesinlikle çok az pozisyon ile oynama kararý aldým
Ýlk dönemi de böyledi þu an daha da yoldan çýktý
Aklý dengesi de yerinde deðil gibi
Bankalar bu ay 3.5 üzeri gelecek o da tuik hilesiyle enflasyonu fiyatliyor reel de +7 8 gelmesi lazým
Herseye yaðmur gibi zam geliyor
Ben bu yüzden bu hareketi baþlatanlarla ayný maliyetteyim aralýkta yaptýðým portföyde 2.60-2.64 ortalamam onlarýnda öyle , doðru tahtalarda , doðru zamanlama ile gidilmeli son çoþkuda ben adaya veda ederim þimdilik manyak bize sallamadýðý sürece sýkýntý yok biraz taze para girerse önümüzdeki haftalar 3 dolar hedefim devam eder ilk etap.
hafta sonu Ýran vurulursa bizide bir sallar öyle top yekün bir savaþ beklemiyorum belirli hedefler vurulur , iranda füze sallar vs vs , bakalým gündemi takip ederek ilerlemek gerekli iþin özü.
bol kazançlar
[IMG][/IMG]
Pala 1 alýp 5 satýyor...
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
[IMG][/IMG]
XBANK olmadan fazla uzaga gidemezsin pala....ÞORT devam
Ýlk destek 139,14
Yer Ýmleri