Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 155/175 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon
Arama sonucu : 1395 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: öz hakiki has gerçek riyıl viop topici

1.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    thy??????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????
    Beyefendi, hiç incelemdim,...thy de en son 2018 cin ali zamanında kaldım dı,..Kredi Garanti fonu olduğu dönem di,

11 den 4.65 e basıp oradan 19 üstüne göndermişlerdi, yeni hava alanı açılışına doluşanları aşağı basıp temizlemişler,
    KGF de kobilere 200000 tl ile 2000000 tl o günün şartlarında çok düşük faize destek sağlamışlar ve hadi kusuratı pas geçip
    5 desk, yine kusuratsız 20 desk, insider tarding ten 4* yaptılar kobiler, tabi bağış makbuzları falan filan,..

covidde de covid yumuşadıktan sonra yine hatırı sayılı gitti,..

Türkiye böyle bir ülke

o gün bu gün bakmadım desem yeridir,...

benim kaadlarla pek aram yok, aselsanı sayın katırcı bedri dikkat çekmişti o zaman hazırladım dı,...

benim branş daha ziyade endex üzerine,...cripto alıyor satıyorum, kontrat 16000 tl ye endex i pahalı buluyorum,
    o nedenle girmiyorum,...ama gel gel diye çok zorluyorlar,...

bir iki yerim var, bu kadar sabrettim, oraları görürsem şayet belki oradan shortlayacam dur bakalım
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. [IMG][/IMG]

Küçük bir şort açtık..
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3.  Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Hafta sonu bir sistem tasarladım...Deneme amaçlı repaint yapıyor..
    sistem yazımından anlamam ama sanırsam yapay zekaya göre

En yaygın nedenler:

Gelecek barı referans almak (ör. close[0] yerine henüz kapanmamış bar)

Kaydırmalı / ortalamalı göstergeler (centered MA, bazı smoothing teknikleri)

security() gibi üst zaman diliminden veri çekip yanlış kullanmak

Bar kapanmadan sinyal üretmek

düzeltirseniz düzelir gibim bence..

sakıncası yoksa bende isterim
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. [IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

5. İris Cibre ��
    @iriscibre
    · ·
    8m
    Merkez Bankası EVDS3'ü devreye almış

Verileri çok daha kolay ulaşılabilir ve raporlayabilir hale getirmiş. En beğendiğim tarafı ise o gün açıklanan ve en çok aranan veriler sayfada hazır

Çok rahatlıkla söyleyebilirim, TCMB analiz sitesi tüm MB'lerin sitelerinden (Fred dahil) açık ara önde benim gözümde
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    sistem yazımından anlamam ama sanırsam yapay zekaya göre

En yaygın nedenler:

Gelecek barı referans almak (ör. close[0] yerine henüz kapanmamış bar)

Kaydırmalı / ortalamalı göstergeler (centered MA, bazı smoothing teknikleri)

security() gibi üst zaman diliminden veri çekip yanlış kullanmak

Bar kapanmadan sinyal üretmek

düzeltirseniz düzelir gibim bence..

sakıncası yoksa bende isterim
    Hafta sonu bir daha deneme yaparım...Tabiki sizede yollarım... Başarılı olur ise

7. 561 : İran: Her türlü saldırıya geniş kapsamlı karşılık verilecektir

İSTANBUL (AA) - İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, ABD'nin ülkesine
    askeri saldırıya hazırlandığı yönündeki iddialara ilişkin, her türlü saldırıya
    "geniş kapsamlı" karşılık verileceğini söyledi.
    Tesnim Haber Ajansı'na göre, Bekayi, haftalık basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda
    bulundu.
    ABD'nin İran'a saldırıya hazırlandığı iddialarına ilişkin bir soru üzerine Bekayi,
    "İran, hem kapasite ve kabiliyetlerine hem de haziran ayı (savaşı) dahil geçmiş
    tecrübelerine güvenmektedir. Daha güçlü durumdayız. İran, her türlü saldırıya
    daha geniş kapsamlı ve pişman edici bir karşılık verecektir." dedi.
    Askeri güç sevkiyatı ve askeri tehditlerin, uluslararası hukukun açık ihlali olduğunu
    belirten Bekayi, "Savaş gemilerinin bölgeye sevk edilmesi, İran'ın kendi
    varlığını savunma konusundaki irade ve kararlılığında en küçük bir zafiyet oluşturmayacaktır."
    ifadelerini kullandı.
    Haziran ayındaki saldırıların devamı niteliğinde, geçmişte olduğu gibi şu anda da
    hibrit bir savaşla karşı karşıya olduklarını söyleyen Bekayi, şunları kaydetti:
    "Son birkaç ayda ABD ve Siyonist rejim kaynaklı iddialar veya tehditlerle karşı
    karşıyayız. Bölge ülkeleri, bölgede yaşanacak herhangi bir emniyet sorununun hedefinin
    yalnızca İran olmadığının farkındadır. Bu nedenle bölge ülkeleri arasında
    ortak bir kaygı söz konusudur."
    Ayrıca Bekayi, Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile ABD Başkanı Donald Trump'ın Orta
    Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff'un mesaj alışverişinde bulundukları iddialarını
    da yalanladı.

8. 571 : ABD'li Temsilci Barrack, "Irak'ta komşular ve Batı ile işbirliği yapan bir hükümet kurulması" mesajını verdi

BAĞDAT (AA) - ABD'nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack,
    Irak'ta komşuları ve Batı ile işbirliği yolunda ilerlemeye devam eden bir hükümet
    kurulması gerektiğini belirtti.
    Barrack, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ABD
    Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani arasında
    telefon görüşmesi gerçekleştiğini belirtti.
    Suriye Özel Temsilcisi, Irak'ta, komşuları ve Batı ile işbirliği yolunda ilerlemeye
    devam eden bir hükümet kurulmasının bölgesel istikrar ve refah açısından kilit
    öneme sahip olduğunu söyledi.
    Dışişleri Bakanı Rubio da Sudani ile telefon görüşmesinde, Suriye'nin kuzeydoğusunda
    yaşanan son istikrarsızlığın ardından DEAŞ teröristlerinin Irak'taki güvenli
    tesislere hızlı şekilde nakledilmesi konusunda Irak hükümetinin gösterdiği inisiyatif
    ve liderliği takdir etti.
    Rubio ile Başbakan Sudani, Irak’ta bulunan kişilerin (DEAŞ'lıların) ülkelerine süratle
    geri gönderilmesini ve adalet önüne çıkarılmasını sağlamak amacıyla devam
    eden diplomatik çabaları ele aldı.
    İran’ın kontrolünde olan bir hükümetin, Irak'ın kendi çıkarlarına öncelik veremeyeceğini
    vurgulayan Bakan Rubio, bu şekilde bir hükümetin "Irak'ı bölgesel çatışmalardan
    uzak tutamayacağını ve ABD ile Irak arasındaki karşılıklı faydaya dayalı
    ortaklığı ilerletemeyeceğini" kaydetti.
    Irak'ta seçimi kazanan Şii parti liderlerinden oluşan Koordinasyon Çerçevesi, eski
    Başbakan Nuri el-Maliki'yi Başbakan adayı olarak açıklamıştı.
    Irak Meclisinde yarın Cumhurbaşkanı seçimi yapılacak. Seçilecek Cumhurbaşkanı,
    en geç 15 gün içerisinde Başbakan adayına hükümeti kurma görevini verecek.
    Irak'ta 11 Kasım 2025'te genel seçimler yapılmıştı.

-AA-

Sayfa 155/175 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •