Gümüş roket gibi, haftalık kapanışa bakılır artık.
Gümüş roket gibi, haftalık kapanışa bakılır artık.
Portföyünüzde ki hisseleri, Borsanın içinde bulunduğu döngüden bağımsız düşünmeniz sizi yanılgıya düşürebilir.
koyu pembe önünde onun üstünde kırmızı var,...bu tabi cari hareket yani sattığı yeri tırmanıyor,..
baktığım bir ik göstergede artık yorgun yeni yükseklere biraz düzeltebilir ama bu defa da uyumsuzluğu yakalanır,...
diğer bir durum ise bizim endex yarında yukarı koşarsa hemen hemen FOMC la eş güdüm sağlıyor, bu işte çok ilginç,...
sonuçta piyasalar satış için en az bir FOMC u görmek ister,...
salı var çarşmaba var, hadi çarşamba dönecek desek, salı var,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
o meyanda buda ana ükseliş trendini pembe çizgiler, yukarı geçmeyi deneyecek,...bunu yapamazsa burası son olur,...
hatırlarsanız beraber döndürmüş ve rating öncesi mavi alan koymuş idik,...rating durumu ortda bırakınca, bunlarda yine aselsana sarıldılar,...
bana göre bir tık daha yukarısı var,...öyle hissediyorum,...tabi bunu grafikler verecektir,...
o da mesaj 1262 ye bağlanıyor,...
neyse aynı şeyler tekrar,...
gidiyorlar işte,....giderkende o şekli gidecekler,...
mesaj 1262 de günlük, mesaj 1158 de saatlik xu030, diğer köyde de mesaj 2158 de ana düşüncem var,....
mesaj 1262 yazmışım grafik üstünde,....o bölge benim için ilk realize bölgesidir,....
az bir şey kaldı,...
5 lik üstünde yelpazeleri hazırladım zaten,...düştüğü an buralradaysam oradan yaklayacam kimse merak etmesin,...
düştüde düşme mi dedik
Yer İmleri