497 : *CHP Gençlik Kollarý Baþkaný Cem Aydýn'a Akýn Gürlek videosu paylaþýmý nedeniyle 1 yýl 5 ay ceza verildi- NTV
497 : *CHP Gençlik Kollarý Baþkaný Cem Aydýn'a Akýn Gürlek videosu paylaþýmý nedeniyle 1 yýl 5 ay ceza verildi- NTV
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
[IMG][/IMG]
Deðiþik bir gün olacak galiba BOFA alýcý tarafa geçti...
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
Bedri Çelebim,
Ben Spot alýp stopajsýz kar ediyorum.
Takip ettiðim 50 hissenin 15 kadarýnda iþlem yaparým. Her haftasonu listeden peformansa göre yeþil, sarý ve turuncularý ayýklarým. Yeþil listem iþlemde ön sýraya geçer. Bu hafta Garanti ÝþC Tkom liste baþý.
Hisse vadelilerle düþüþte hedge ederim.
Endeks iþlem yapmak için trendin sinyalini bekliyorum.
Bu hafta testere devam çünkü, trende geri otursun endeks alacaðim, kaldýracýnýn suyu yüzüne.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Vay SN kentuf gelmiþ... Nasýlsýn iyimisin...
VAKBN tavana dogru gidiyor..
Yer Ýmleri