Havayollarinda satýþlar sertleþt8
Ýran iþi sýkýntý cikaracak gibi
Pedofil hayduta güvenilmez gerçi
Havayollarinda satýþlar sertleþt8
Ýran iþi sýkýntý cikaracak gibi
Pedofil hayduta güvenilmez gerçi
Bugun endeks 2 taraflý çalýþýnca iyi hacim oldu , kapanýþý yerli milli bofa karar verecek alýmdan satýma geçerse bu hacimle kýrmýzý kapanýþ kafalarý karýþtýrýr mý![]()
bugün yaptýðý yukarý hareket ve satýþa hiç þaþýrmadým..yarýn eksi yapmasýn obo oluþur..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Kenarda otururken pala beni gördü...Pide yedin ama içecek almamýþsýn dedi...Bende dedim o kadar param vardý ....Olmaz dedi mutlaka içecek içmen lazým... Zorlan bir þalgam suyu söyledi.... Ýyi hoþ güzelde sýralý emirlerden 15800 gelmemiþ...15802 yi görmüþ...10 adet kýsa elimde kalmýþ...
[IMG][/IMG]
Artýk akþam seansýnda yada yarýn kapatýrým...
Spotta bazý hisseleri sattým... Bir süre viop borsada izleyici olacagým.......
Yazdýklarým yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda olmayýp doðacak kar veya zarardan sorumlu deðilim...
bol kazançlar..
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Yer Ýmleri