[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
080 : BlackRock: Türkiye’de banka, sanayi ve enerji hisselerinde rotasyon fırsatı artabilir
BlackRock, küresel piyasalarda 2026 yılıyla birlikte öne çıkan dönüşümün Türkiye
açısından banka, sanayi ve enerji hisselerinde dönemsel rotasyon fırsatlarını
artırabileceğine işaret etti.
Kurum, 2025’te büyük teknoloji şirketlerinin öncülüğünde yaşanan yükselişin ardından
2026’da liderlik değişimi ve sektör rotasyonunun öne çıktığını belirtti. ABD’de
yapay zekâ temalı büyük teknoloji hisselerinin etkisi zayıflarken, enerji
ve sanayi gibi daha geleneksel sektörlerin öne çıktığı ifade edildi.
Yapay zekâ temasının ise daha geniş bir alana yayıldığı, altyapı, enerji ve yarı
iletken gibi sektörlerin de bu büyümeden pay almaya başladığı vurgulandı.
BlackRock, küresel ölçekte yatırım fırsatlarının çeşitlendiğine dikkat çekerken,
bu süreçte Türkiye gibi gelişmekte olan piyasalarda fırsatların artabileceğini
ancak jeopolitik riskler nedeniyle temkinli ve esnek portföy yönetiminin önemini
koruduğunu belirtti.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Günaydın .. Hafta sonuna spot ve vadelide düşük kaldıraç long yönlü pozisyonlar ile girmiştim . vadeli tarafta stopum tanımlı .. Spot tarafta daha esnek pozisyon taşıyorum maliyet yükseltme ya da azaltma olarak alıma devam etme niyetim var .. Bakalım kısmet ytd .. Herkese bol şans .. Ytd .
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally [email protected]
Günaydın....
Günlük pivot seviyesi 15045
Destekler 14933--14864--14752
Dirençler 15157--15226--15338
Bol zigzaglı piyasa beklentimin ve temkinli boğa olmamın temel sebebi dalga cephesinden kaynaklanıyor .. i ; . Her ne kadar fiyatsal olarak düzeltme yeterli min geri alım yapmış olsada .. zamansal düzeltme bitmiş olamaz. Minimum hedef 13-14 Nisan .. ideal hedef ise mayıs ortaları gibi .(beklentim yükselen bir dip) ...ytd .. Bol şans ...alttaki gtafiğide güncellemiş oldum . t0 t3 t1 ..endeksin genel kanalizasyon durumu. Ytd bol şans ..
![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally [email protected]
Yer İmleri