16.07.2024 - 10.12.2024
889 : *Trump: İran bize çöküş halinde olduklarını bildirdi, Hürmüz Boğazı'nı mümkün olan en kısa sürede açmamızı istiyorlar
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
924 : *İran Ordusu Sözcüsü: Savaşın bittiğini düşünmüyoruz, durum hala savaş olarak değerlendiriliyor ve silahlı kuvvetlerin hedef ve teçhizat stoğu güncellendi- İran Devlet Medyası
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
[IMG][/IMG]
Daha öncede söylediğim gibi... Viop da fazla işlem yapmıyordum savaş muhabbetti yüzünden. Haber akışı ile aynı anda 100-200 puanlar havada uçuşuyordu...Çıtır işlem yapıyordum... Bugünde son çıtır işlemimi yaptım.. Artık deniz kum ve güneş zamanı deyip spotta işlem yapacagım yaz sezonu boyunca...Tabi şartlar ne getirir bilmiyorum...Spotta hedef koydugum seviyelerden almaya çalışacagım...Burada kalan herkese bol kazançlar diliyorum..
[IMG][/IMG]
2025/12 aylık verilere göre beğendiğim ve takip ettiğim hisseler
Yer İmleri