ford bistin en baba kağıdıdır..yatırımcı dostudur.. zamanında 18 den alıp 22 olunca satmıştım ne kadar para kazandım diye sevinmiştim.. sonra o kağıt 900 e gitti bölündü..uzun vade tutacağım..al satı sadece lot artırmak için yaparım uygun koşullar olunca..şu an bana göre toplama zamanı..daha da düşerse hiç üzülmem..10 k yapıp bekleyecem..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
endeks tekrar 3,20 centin altına kaydı..dün al sinyali idi bugün sata döndü..seans içi belli etti zaten..ilginç olan şu endeks düzeltme yapmadı ama hisseler düzeltme yaptı..çoğu ortalamalarına geldi..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
endeks 14300 de..hisselerin bazıları 13500 bazıları 12500 seviyelerinde..
3.20 üstüne cxikmamasinin dün bir anlamı olmadığı gibi , sabah Hürmüz twiti ile endeks düştü kagitlar pert oldu
3.20 altı olmasının da hiçbir anlamı yok
Tek twite bakar![]()
Yer İmleri