bir tur uyudum geldim..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
[IMG][/IMG]
SN pala 14590 nolu kapıda bekleniyorsunuz...........
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
enflasyon hala yüksek..endekslerde büyük yıkım olmaz bence..2022-2024 yükselişinin sindirimi bitti..bu yılla birlikte tekrar yukarıları yapıp her şey düzelince sindirime geçecektir..Herşey düzelince de bisti sana 20 binlerden satar alacan mı?bist 5 centi görmeden ben endeks uçtu demem..
abd-çin görüşmesi beklentisi ile
2 aydır hasarsız ilerledik.
ve bu bize sarı üzeri 2. kapanışı yaptırdı
bunu yaptıysan, teknik olarak maviye ( 90 bing ) gitmen gerekir.
trump iti görüşmede istediği manipülasyonları yapamaz, şi bunun eline verirse;
du bakalım, bunun aşağıda kalmış bacakları vardı gibi hatırlıyorum.
72-74 ler gibi bir haftalık ikili dip vardı... onu bile unutturmaya çalışıyorlar
Yer İmleri