neden böyle diyorum..şimdi bizim ky momentum trade bilmez..yapacağı tek şey şok düşüşlerde alıp beklemek..şimdi almazsa spot xu030 16 bin üstüne attığında ona pahalı gelir eli varmaz.. aslında orası güvenlidir tekrar momentum kazanma yeridir.. 14 binlere kadar toplayıp bekleyecek başka yolu yok..yoksa para kazanamaz..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
şimdi benim ismen ve froto birinin maliyet 41 birinin maliyet 91..bunun altındaki her rakama elime para geçtikçe eklerim..düşmesine de çok kafayı takmam..yedek akçeleri böyle dönemlerde kullanmak lazım..elindeki lotlar biraz fazla olur ama..fazlalıkları zamanı geldiğinde sattığında güzel maliyetler oluşur..benim fikrim böyle..herkes kendi bütçesine keyfine göre takılsın..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Petrol aşağı geliyor...
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
…………………….
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Yer İmleri