Kaç gündür gümüş derim bu gün uyuyacam diye gümüşleri sattım ha gördüm alacak ama para kıtlığı yüzünden verdim yarım maaş erken vermişim
Kaç gündür gümüş derim bu gün uyuyacam diye gümüşleri sattım ha gördüm alacak ama para kıtlığı yüzünden verdim yarım maaş erken vermişim
her zaman ki, rutin işlemler![]()
https://www.youtube.com/shorts/KmrE2is6U0E
yüz karartıcı bişeyimiz yok![]()
İş bulup çalışması daha iyi olurdu. Borsada bugün olmaz yarın yapar her yerde kredi verme yarışı var bir bulaşır hayatı kayar bence borsayı bıraktır. Bizim ki gece gündüz çalışıyor gözüküyor da ortada para yok daha geçen senenin maaşı duruyor alamadı. Güvensizlik yok piyasada kriz olunca para gelmiyor biz de patronu arkadaşım ile para meselesi konuşmayız lazım olursa istediğimiz kadar parayı bulur verir. Ama oradan para geleceğini bekleyip gelmeyince benim hesaplar alt üst oluyor.
Way çakal beni kandırıp duruy desene
Çalışmada gözü yok köftehorun, iş görüşmesine gidiyorum diyip ortada ne iş var ne sonuç, kaldı bu benim başıma hazır yiyip içiyor napcam bilemedim.
s1 den başka hisse alıp satma dedim, alttan alıp üstten veririm trade edip harclığımı çıkartırım dersen tek s1 alıp sat dedim,alttan aldım üstten veremedim olur, mal kucakta kalırsada altın kalsın. İyi demişmiyim
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri