YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatýrým Danýþmanlýðý" kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
ALTIN ÖÐÜT: Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Originally Posted by secbul El salla secbul el salla diyen düþüncelerini yiyim KEL... Özür dile bakayým. Maç bitmedi minik çekirge...
Yorumlarým ve yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendime not: Ýt olma beyefendi ol ki ardýndan iyi ansýnlar.
Originally Posted by *Bozkurt secbul abi sanada karton ayarlar, bahriyeli az yatmadý puhhaaassktr.. iyi çocuksun da ..þu sallama huyun olmasa bak ispatlayamazsan elimden kutulamazsýn sana özel dosya hazýrlýyorum hangi yapraklara nerde nasýl yan bastýðýna dair teeek tek ..üþenmeden
Originally Posted by bahriyeli puhhaaassktr.. iyi çocuksun da ..þu sallama huyun olmasa bak ispatlayamazsan elimden kutulamazsýn sana özel dosya hazýrlýyorum hangi yapraklara nerde nasýl yan bastýðýna dair teeek tek ..üþenmeden Ziyaaaaa nin huyu bu
Originally Posted by secbul Þimdi bozkurt inanmaz ama Alaskadan balýk alýp Japonyada sattým. Kýymalý pide parasý çýktý. O da bir þey mi ben Sina çölünden balýk tuttum Eskimolara sattým.
Ýnanmazsýnýz cami þadýrvanýnda abdest alýrken bir baktým dev bir orkinos var hemen kucaklayýcý balýkçýya sattým
Erzurumlu Teyo pehlivan ile görüþtüm Bozkurtu anlattým bu beni de geçmiþ Ziyaaaaaa
Originally Posted by Ayasofya 2005 Bende dünden kapanýþta aldýðým Desa ve S1 leri verdim portföy iki 3 yevmiye artýda Her zamanki gibi yine muhteþemsin çekirge tebrik ediyorum. Alttan al üstten ver S1 de ki py nin parasý çok, korkma bol bol trade yap
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by Borsacý Beyefendi Maç bitmedi minik çekirge... El salla derken xu100 14500 idi. Oradan nick olarak long kaldýn onu da bil dedim. Notlar öyle diyor. - % 4.2 (PPF dahil deðil)
Son düzenleme : secbul; 25-02-2026 saat: 14:41.
Psikolojik YAS süreci 1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Forum Rules
Yer Ýmleri