Malları pazarladığı fiyattan daha yeni yeni düşmeye başladık. Pazarda sattığı fiyattan geri almasını beklemiyorum palanın.
Malları pazarladığı fiyattan daha yeni yeni düşmeye başladık. Pazarda sattığı fiyattan geri almasını beklemiyorum palanın.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
PFF lerimi nakite çekmek için talimat girdim. İşlem yarın..
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Alttan alıp üstten ver, üstten ver alttan al derken bizim köftehor mal kucakta kalmış bana soruyor,
Buba bu asels daha düşermi deye
Bende neye sordun olm köşeyi dönmüştün noldu dedim
O da büyle büyle oldu mal bende kaldı, kaad düştükçe zarar yazıyorum dedi.
Lan şebelebettin bizim kaadlar her gün düşüyeahh bişii olmaz didim en fazla ücbeş sene sırtında hamal gibi taşıtırlar didim
Nee ücbeş sene mi dedi tırstı
Eccük daa üstüne gitsem köprüden aşaya atlar bu![]()
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Bu piyasalarda,
Trade ederek asla kazanamayacağını öğrensin.
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Deniz hocayı okuyunca biraz karamsar oldum. ABD İsrail hata yapıyor. Anlamadıkları şu. Orada bir rejim var ve rejime bağlı onu korumakla onun dediklerini yapmakla görevli ülke ekonomisinde %20-50 paya sahip devrim muhafızları var. Şuan füze dron atan bunlar. Sen bunları yok edecen dersen bunlar da öyle devlet aklı yok. Hürmüzü işlevsiz hale getirecek her hamleyi dünyayı krize sokacak her hamleyi yapar bunlar. Bunlar ne CB dinler ne genel kurmay başkanı dinler. Hatta şu tahminimce kimseyi dinlemiyorlar başına buyruk hareket ediyorlar. İran da iletişim kopuk ortada bir yönetim yok. Devlet aklı hiç yok. Artık kim kimi .... İşin ucu nereye varscsksa ortadaki durum bu.
Yer İmleri