Bak olay kesin şöyledir bugünlerde.
Normalde 150.000 dolara gitmeyen dubai evi bugünlerde dünyadan emlakçıları arayanlar şu cevabı alıyordur.
Abi geçen hafta 350.000 di, savaş çıktı sahibi 200.000 e bırakıyor. Alalım bence abi. Kaçırmayalım yarın bugün biter bu savaş.
Bak fiyatlar böyle zıplamıştır.
Arab tüccardan korkarım ben.Kutup ayısı geçmişleri var.
Bunlar çölde ev satıyor her şey beklenir.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bankacılık sistemictem yönlü işleme dayanmaz. Bu gibi günlerde sadece para çekme olayı olur. Milyarlarca dolar çıkıyor bankalar parayı nakit tutmaz illaki başka alternatif yatırımlar yapmıştır. Böyle günlerde acil nakit ihtiyacı olduğunda paraya bakmaz satar. Bugünlerde de altın gümüş satıyor. Yoksa hangi savaşta altın düşmüş. Üstelik petrol ile altın paralel gider.
Bozkurt reis yarına swnjn adına genel cerrahi den randevu aldım. Git ona o ak kılı aldır. Bu ne oğlum elini attığın yamuldu.
Puahahahhahsssk
Olm benle ne alakası var, kendi yaptığın tradeler hep cortladıysa suç benim mi
yılbaşından beri fon sepeti fonu yabtım deye yedi düvele duyurdum, duymayan kalmadı.
Halen getiri ortalamam yüzde 17
Daha ne olsun şu ortamda, her yerden bombalar yağıyor
Sen yakında savaşıda sen çıkardın dersin
Trade ederek asla kazanamazsınız
Hamdım Piştim Yandım
Bak bu fonlar sayfanın girişinde asılı
Gümüş fonu
Altın fonu
Petrol fonu
Hisse senedi yoğun fonu
Para piyasası fonu
Bu fonlar eşit ağırlıklı karışık fon ile yıkılmadım ayaktayım gördüğün gibi herkes pert ben hafif sıyrıklarla bu krizi atlatıyorum.
Her gün sepetteki fonun biri diğer fonları emcüklüyor ve ondan dolayı bende zaiyat az
Hamdım Piştim Yandım
Gümüşe gömüldü, düşünce vızık vızık
Saa kim dedi tüm parayı gümüşe bas deye, alemin tek uyanığı senmisin
Savaş var nassa çıkar dedin, çıkmayınca at suçu bana![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri