YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatýrým Danýþmanlýðý" kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
ALTIN ÖÐÜT: Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Originally Posted by *Bozkurt Secbul küpü doldurun demiþ, Demek ki artýk taban açýlma riski kalktý Yavaþ yavaþ lem
Psikolojik YAS süreci 1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Originally Posted by secbul Yavaþ yavaþ lem Sen yavaþ dedin iþkillendim þimdi Yumulasým geldi
23 mart 70 garan Hamdým Piþtim Yandým
Tahmini PHE ler 0.06 ila 0.26 arasý
Originally Posted by secbul Tahmini PHE ler 0.06 ila 0.26 arasý Ýyi üferemedin ucuzdan alak...
Yorumlarým ve yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendime not: Ýt olma beyefendi ol ki ardýndan iyi ansýnlar.
Originally Posted by Borsacý Beyefendi Ýyi üferemedin ucuzdan alak... Ýptal ettin mi ?
Originally Posted by secbul Ýptal ettin mi ? Yok aldým kardeþ. PPF olmuyor hep. Getiri düþük.
. . . Dubai emlak borsasý endeksi 16 Mart da 11.007 den tepmeye baþlamýþ.. Þu anda düzeltme de görünüyor. Tepe 16.666 An itibari ile düþüþ %22
Forum Rules
Yer Ýmleri