Alper bir ara hanýmýnýn bileziklere sünmüþtü o ara gündeme geldi bu söz. Hatta bir abi de bileði almýþ fazlasýyla hanýmý önceki bileziðin modeli daha güzeldi diye baþýna kakmýþ
Bozkurt bileziði sattýn bir kere bundan kurtuluþ yok. 200 Gr alsan yine de yapraðý yedin.
Son düzenleme : *Bozkurt; 23-02-2026 saat: 19:41.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
KÝM JOUNG : Yaþlý bunak moruk tehtitlerine devam ederse elimin nükleer butonun üstünde olduðunu hatýrlatýrým
TRUMP : Ben ona þiþko kýsa adam diyormuyum ,neden bana öyle söylüyor ..biri ona hatýrlatsýn benimde kýrmýzý butonum var onunkinden daha büyük
TRUMP :Kuzey Kore'yi yok ederiz
KÝM JOUNG : Akýl hastasý moruk
Trump : Küçük roket adam
aradan kýsa bir süre sonra
ABD Baþkaný Trump, Singapur Zirvesi'nden sonraki mektup alýþveriþinin ardýndan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile birbirlerine aþýk olduklarýný söyledi.
Kim Jong-un'un Trump'a yolladýðý mektupta ise þu ifadeler yer aldý:
"Saygýdeðer ekselanslarý Baþkan, sizinle 24 gün önce Singapur'da yaptýðýmýz çok önemli toplantý ve ortak imzaladýðýmýz bildiri gerçekten de önemli bir yolculuðun baþlangýcýdýr. Sizin iki ülke arasýndaki iliþkilerin daha iyi bir noktaya gelmesi ve bildirinin gerçekleþmesi için gösterdiðiniz enerji ve olaðanüstü çabaya karþý memnuniyetimi belirtmek isterim. Ekselanslarý Baþkan, sizin ve benim gösterdiðimiz samimi gayretin ve emsalsiz yaklaþýmýn yakýn zamanda Kuzey Kore ve ABD arasýndaki iliþkilerde meyvesini vereceðine güçlü bir þekilde inanýyorum."
Þimdi bu sarý kafa donanmayý yýðdý Ýrana
Yarýn birgün Hamaneyle aralarýnda aþk baþlarsa ne olacak ..?
Altýnda olanlar diyorum ..
Zor ihtimal lakin beni artýk dünyadaki hiçbir geliþme þaþýrtmaz ..
![]()
Yer Ýmleri