Ben sadece bu savaþýn nasýl biteceðini ya da nasýl süreceðini anlatmaya çalýþtým. Bir savaþ nükleer ya da atýk bombasý ile biter. Ya da onurlu bir maðlubiyet ile barýþ ile biter.
Burada siz konusu Araplar hepsinin geliri emlak turizm ve petrol. Savaþ devam ederse orada ki halkýn çoðu yabancý %90 oranýnda. Bunlar parasýný pulunu alýr malý mülkü satar gider. Bu da onlarýn geliri yokken altýndan kalkacaðýný bir þey deðil. Bugün altýn gümüþ sattýlar yarýn ABD tahvilini satar ABD ye verdiði sipariþi iptal eder. Bu ABD nin iþine gelmez. Onun için kýsa sürede savaþýn bitmesi gerekir. Ýkinci planda IÞÝD ve Kürt PJAK i sahaya sürecekler. Onunla uðraþacak Ýran ordusu ve devrim muhafýzlarý. Ha bu Trump manyaðý devam eder ve Ýran akýlsýzlýk yapar Hürmüz boðazýni yük gemilerini batýrarak oraya gömerse dünya uzun süre ekonomik krize girer. Ha bu ABD nün iþine gelir çünkü petrol ve gaza baðýmlý deðil. Çin Araplar ve AB pohu yer önce. Olayýn özeti benim pencere de bu.
Normalde Çin'in Totosu yemiþ olsa diretir bu savaþý bitirtir. Ama Çin de ABD gibi silah teknolojisi yok. Ya da ABD nin elindeki mühimmatýnýn azalmasýný bekliyor Tayvaný iþgal etmek için . Bu da Çin ile ilgili görüþüm.
Bence de savaþ uzar ise DUBAI deki emlak patlar.
Tayvan YASA gereði ÇÝN in. Orayý iþgal etmesi hukuk olarak ÝÞGAL olmuyor. ÇÝN in yüzyýllardan gelen müthiþ devlet geleneði var.
Oraya asker yollamýyor ise kesinlikle çýkarlarý o yöndedir.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bozkurt yengeye dýrdýr ettiði için dün gece dýþarda uyumuþ ayazda.
Ben forda binip indim ve ttrak lari verdim. Eccuk uyuyacam
Günlükcu al satýcý olunca her fiyat bana uyar. Bozkurt reisi bile alýr satarým
Yer Ýmleri