Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum herkese
Bak trade işi ayrı, günlükcüye lafım yok, alsat yapabilirsen ne alâ ama ben diyorum ki alsat yaparak asla kazanamazsınız.
Haa ben kazanırım diyorsan
Ve
Ütülürsen ağlamayacaksın
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum herkese
Bak trade işi ayrı, günlükcüye lafım yok, alsat yapabilirsen ne alâ ama ben diyorum ki alsat yaparak asla kazanamazsınız.
Haa ben kazanırım diyorsan
Ve
Ütülürsen ağlamayacaksın
Hamdım Piştim Yandım
Sabah bende asels alıp sattım nolcuuk yani alttan aldım üstten verdim demeyle çocuk olmuyor
yanisi şu,
"Ayasofya yı da alır üc guruşa karaoğlanlara satarım"
Bu cümlede Ayasofyanın kâr ı nolcuuk
Birde madalyonun bu tarafından bak bakimm![]()
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt reis yeni karar aldım artık hırs yapmayacam. Günlük hedef 1000 TL ortalık sakinse borsa da gününde ise bunun üstüne çıkmaya çalışırım. Benim günlük alındıktan sonra verdiğimi toplasan iki yoksa bir ev parası çıkar. Hırs borsacının düşmanı. Bundan sonra böyle yürüyecem. Bugün aldım fazlası ile. Şimdi uyuyacam birazdan. Beni zencilere niye satıyon reis. Beni sekiz dokız kölesi mi yaptıracan.
Bugün reisin pek tadı yok. Üç kuruşa benim alıp satacağına göre pek dolanmaya gelmez bu gün. Benim emirler %5-7,5 aşağıda gelirlerse bir çayımı içerler
Mert cortladı. Bugün mal alacağım gibi duruyor.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Olm para kazanmak bu piyasada çocuk oyuncağı gibi bişii, düşünce alıcan çıkınca satıcan, bahriyelinin dediği gibi basit bir mevzu, tek tuşa basman gerekiyor al ve sat tuşu
Senin bu tahminine göre bist bugün yüzde 5 ile 7 arası düşer beklentinin olduğunu gösteriyor.
Şimdi bizim hem eğlenip hemide para kazanabilmemiz için bu beklentinin gerçekleşmesi lazım
Haaa
Bu arada olm seni üc guruşa bile alan yok,hatta üstte para versen almayız dediler, yani satamadım seni elimde kaldın![]()
Hamdım Piştim Yandım
BIST %5-7 düşer değil. Benim hisseler sığ bazen aşağıya langırt diye verir. Aysa bir denk geliyor bazen. Ben yerimi alayım. Güçcük hisselere yazıyorum bunu.
Farketmez dayucuğum amaç hem eğlenmek hemide paraları katlamak
Sen yaz güccük hissenin adını, ben takip ederim, belkim langırt diye verürüm sende sevinirsin
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri