Sana veriyim 175 ses Yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sana veriyim 175 ses Yok
Taban yediðinde alýrsýn þimdi sat
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne cimri, ince hesaplý patronmuþ......
Takaslarý da toplu ve elinde gözüküyor ama.. kendine göre yeterince toplamamýþ sanýrým..!!
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Bist'te 2 dönemdir hem satýþ hem de kar anlamýnda iyi bir performans gösterip bu kadar da ucuz kalmýþ senet sayýsý az.
Þahsen, en geç 2017 4.çeyrek finansallarýna kadar bir bozulma olmaz ise 6 ay içinde mutlaka ciddi bir hareket göstereceðini düþünüyorum.
Benim vadem ise en geç Kasým sonu. Kasým 10'u gibi gelecek bilanço iyi gelir de tepki vermez ise bilançodan sonraki 2-3 hafta içinde niþaný atarým.
Düþüþlere bu kadar sert eþlik etmesine anlam veremiyorum ancak elimdeki baþka senetlerde de ayný oynaklýðý yaþadýðým için fazla da bir þey diyemiyorum.
Umarým en kýsa sürede hakettiði yere gelir.
Bu arada, sn.kenanerdin45, siz belki bir aydýr buradasýnýz. Ben 5 aydýr bekliyorum, belki yýl veya yýllarca bekleyen var kaðýtta. Dakika baþý sitem etmek gereksiz. Kaðýttan memnun deðilseniz, bir vade belirleyin kendinize. O vade dolduðunda kar-zarar bakmadan satýn gitsin. Sizin çektiðiniz sýkýntýyý hepimiz çekiyoruz nihayetinde.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
1.95 hareketinden önce 1.73 'den satýp çýkmýþtým. Ondan sonra yünsa (keþke hala yünsa da olsaymýþým), jants, uþak ve adese de bir tur atýp tekrar 1.68 'den buraya geri geldim. Dünkü düþüþte 1.56 58 den ek alýmlar yaptým. 2 ek alým daha yapabilecek nakit de ayýrdým. 1.50 altýna gelmedikçe daha ek alým yapmam.
Dövizdeki yükseliþ karý olumsuz etkilediði için hissenin havasý biraz bozuldu doðru. Ancak 30 eylül kur kapanýþýnda ciddi bir prim yok yani 9 aylýk da kur zararý az, otel 'in de kar ettiði tek çeyrek.
Bu sebeple 9 aylýk bilanço 'dan bende þahsen ümitliyim.
Bende sayýn Mausolos gibi Kasým 15 e kadar beklerim. Beklentim gerçekleþmez ise bakýcaz artýk😉
Bunlar benim þahsi görüþlerimdir.
Ytd
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonuçta zamanla yarýþýyoruz bu kadar yatýrýmcý harcanmaz benim isyaným spek ve patrona ne ayak uyduruyor hisse endex mi ??? Yoksa avcýlarmý ??
zbirde bu grafik alýntý korkum patron uygularmý isyaným bu belki spek görür vazgeçer
Hisse epeydir kabak tadý verdi artýk...
1,54-56 dip çalýþmasý mý dibi mi...
teknikçi ve eskiler ne der acaba?
Aracý kurumum takaslara bakýnca umut veriyor ama..
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Yer Ýmleri