Arkadaslar bu genel kurul sonucu umarým iyi bir haber çýkar.
1 lot ile bir kademe alt kademe göstermeleri kaðýdýn baskilandigini gösteriyor ki bu da neden yapýlýr herkez bilir...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Arkadaslar bu genel kurul sonucu umarým iyi bir haber çýkar.
1 lot ile bir kademe alt kademe göstermeleri kaðýdýn baskilandigini gösteriyor ki bu da neden yapýlýr herkez bilir...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
NE bilici SÝTESÝ SPK YA BÝLE ÞÝKAYET DE BULUNDUM BÝMERE YAZDIM
alým yapacam þirketime güveniyorum yatýrým yapacam deyip de insanlar yüksekden maliyetlendirildi bu iþte kasýt olduðunu düþünüp tüm mercilere gerekli þikayetlerde bulundum
yaptýðý alýmlar hiç bir etki yapmadý ve alýmlarýný tamamlamadý geçen yýl temettü daðýtmadý yatýrým yapacam dedi yatýrým yok herhangi bir açýklama yok bu yýl da temettü daðýtmadý bu karlar nereye gidiyor açýklama yok
þirketimize güveniyoruz denildi ve manzara ortada
ytd.
bir tane bile adanalý yatýrýmcýsý yok mudur bu þirketin.genel kurula gitsin , bir çaylarýný içsin.yapýlanlarýn farkýnda olduðumuzu söylesin.iki çift laf etsin. böyle yatýrýmcýya böyle patron.
anlaþýldý genel kuruldan baskýya devam çýktý:
ytd.
borsa da bir önceki döneme göre zararýný azalttý diye firmalar %100'ü geçkin pirimleniyor bunlarýn içinde tekstil firmalarý da var.
bizim bilici nereye gittiði belli olmayan bir kar açýklar her yýl yine çakýldýðý yerden kýpýrdamaz defter deðerinin çok çok altýnda ölü gibi durur hemde endex 90 binleri aþmýþken
madem sahip çýkýlmýyor çýkartýlsýn borsadan bu ne böyle insan baktýkça moreli bozuluyor
ytd.
yatýrým danýþmanýyla konuþuyorum temettü daðýtmadýnýz yatýrým yapacaðýnýzý söylediniz koskoca zaman geçti nerde yatýrým diyorum
bilmiyorum görünürde birþey yok diyor
alým yapacaðýnýzý söyleyip insanlarý yükseklerden maliyetlendirdiniz yaptýðýnýz alýmlarla kademe bile kaldýrmadýnýz hisseye hiç bir etkisi olmadý onu geçtim onca zaman geçti söz verdiðiniz alýmlarý tamamlamadýnýz
farkýndayýz alýmlara devam edilecek falan filan diyor
defter deðerinizin ve endexin farkla altýndasýnýz diyorum
farkýndayýz diyor
ihracatlarýnýzý baþta abd ve tüm avrupa ülkelerine yaptýðýnýzý söylüyorsuýnuz döviz getiriniz var neden sahip çýkmýyorsunuz yatýrýmcýnýza borsa deðerinize diyorum
farkýndayýz diyor
geçen yýl yatýrým yapacam dediniz birþey söylemediniz bu yýl ki karý nereye kullanacaksýnýz bir açýklama yap diyorum
þu anda hiç birþey yok ortada diyor
endex düþerken tepki veriyorsunuz çýkarken düþecek birþey bulamadýðýnýz için mi öyle duruyorsunuz diyorum
farkýndayýz diyor bizim hissemiz hep böyle diyor
MADEM HÝSSENÝZ BÖYLE DE NEDEN ÝNSANLARA GÜVEN TESKÝN EDÝP YOK YATIRIM YAPACAÐIM YOK ALIM YAPACAÐIM YOK HÝSSEME GÜVENÝYORUM FALAN FÝLAN DEYÝP DE MALÝYETLENDÝRÝYORSUNUZ
ben portföyü karý þunu bunu geçtim daha öncede bir spekülasyon geçmiþleri olan bir firma gerçi adýný temize çýkardýlar.
kasýt olduðunu düþünüyorum böyle firmalarý çeksinler borsadan yansýn portföyüm umrum da deðil daha fazla milletin canýný yakamazlar
gör bunlarý spk
ytd.
ufakdan metro alýmý var galip aða gelirse çarpar bunlarý ey galip burayada uðra bedava kaðýt tivit atalým ozgyo için tivirt atmýþlar uçurdu kagýtý.. ne günlere kaldýk ya deli etti bu kâðýt hepimizii
Yer Ýmleri