Genel takas
.
![]()
Genel takas
.
![]()
Turistler Avm'lerdeki Lüks Maðazalara Akýn Etti 56 dakika önce
Dövizin son dönemde Türk lirasýna karþý deðerlenmesinin ardýndan bazý AVM'lerde bulunan lüks markalara ait maðazalara turistler akýn etti.
Dövizin son dönemde Türk lirasýna karþý deðerlenmesinin ardýndan bazý AVM'lerde bulunan lüks markalara ait maðazalara turistler akýn etti.
15-20 DAKÝKA KUYRUKTA BEKLÝYORLAR
Özellikle lüks markalarýn yoðun olduðu AVM'lerde yer alan bazý maðazalar önünde oluþan kuyruklar dikkat çekiyor. Kuyrukta bekleyenler, maðaza görevlileri tarafýndan sýrayla içeri alýnýyor. Arap turistlerin yoðun olarak gözlendiði kuyrukta, bekleme sýrasý ortalama 15-20 dakikayý buluyor. Maðazalarda herhangi bir özel indirim olmadýðý, dolarla alýþveriþ yapan turistlerin ise pahalý çanta, ayakkabý, mont deðerli taký gibi ürünlere ilgi gösterdiði öðrenildi.
AVM GÝRÝÞLERÝ ARTTI
Geçen yýlýn ayný dönemi ile kýyaslandýðýnda Ýstinyepark'taki turist sayýsýnýn yüzde 30'lar seviyesinde arttýðýný dile getiren Ýstinyepark Genel Müdürü Uður Berk, þu deðerlendirmeyi yaptý: "Euronun yükselmesi lüks markalarýn cirolarýna katký yaptý. AVM'lere giriþler önemli ölçüde arttý. Turistlerin toplu alým yaptýðý da gözleniyor. Bu sadece lüks markalarda deðil, diðer markalar için de etkili."
https://www.sondakika.com/haber/habe...etti-11142851/
bilici tekstil genelikle en kaliteli kumaþlarý satan bir firmadýr..bu kumaþlarý genelikle hazýr giyimin önde gelen firmalarýna satmaktadýr...bu baðlamda yapýlan satýþlar blcty da cirosunu olumlu etkileyecektir..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
beklediðimden iyi kar
10.799.271
inþallah artýk sýra bize gelir, gelmesse ben yapacaðýmý biliyorum. ulen þeker bende sende benzin var sanýyordum. hemen bitti.1 günlük benzinin varmýþ. sakýn karþýma çýkma...
hayýrlý olsun bilançonuz güzel geldi bunu bekliyordum ama erken gönderdiler, son güne býrakýrlar diye düþünüyordum
evet dostlar karý çok güzel gelmiþ...ilk çeyrek 5,3 milyondu bu çeyrek de 5,5 milyon tl olmuþ...çok güzel vede süpriz kar oldu...malumunuz bir çoðumuz zarar bekliyordu ki bu beklenti ile 2,55 lerden indi...þirket yetkililerinin ne kadar dürüst olduklarý da ortaya çýkmýþ oldu..çünkü göndereceðimiz kar ile yatýrýmcýlarýmýz rahatlayacak demiþlerdi...
kaptana da kaptan yardýmcýsýna da teþekürler...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri