En azýndan þeker dersini aldý gitti 1.39 100 bin lot alýþla kapadý Yapý döndü mallarýn çoðunu yerine koydu pazartesiden itibaren bu yarattýklarý korku ile mallarý ala ala yukarý çýkarsa hiç þaþýrmam eðer bir terslik olsa idi alýcý bu kadar çokken vermeye devam ederlerdi bence burdaki olay birilerini döktürüp kaptýrdýklarý ve yeterince alamadýklarý malý almak sonrasý roket sadece sabýr yýl sonunda f/k 2 olan bir hisseyi kim gelse tutamaz ben þahsým adýma her fýrsatý malýmý arttýrmak için kulaanacaðým. saygýlar
Sikinti belki de goruntunun cok net olmasi..bezdirmeden goturmeyecekler
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Merak etme üstad son gülen iyi güler ben 20 yýllýk borsacýyým böyle oyunlarý çok gördüðüm tek gerçek iþin matematiðidir iþte ne yaparlarsa yapsýnlar onu deðiþtiremezler 6 aylýk bilanço geldiðinde hisse 1.41 lerde þu an gibi açýlýþta 1.52 görüyor þu an gibi 2 gün baskýlayýp 1.35 leri gösteriyorlar þu an gibi sonra 2 hafta 1.75 oluyor o da zamaný gelince o an gibi olacak yemezler
aradaki farký söyleyim. o zaman en kelepir bilici ide,þimdi fk sý 3-4 olan sürü ile hisse var. üstelik b grubu deðil. üstelik ulusal 30.
gitmez demiyorum ama burada para kazanmadan giden çok yatýrýmcý oldu. yatýrýmcý diyorum en az 3 ay bekleyen.daha fazla bekleyenleri de biliyorum. bu hissede bilanço 6 çeyrektir üste koya koya geliyor ama olmuyor. ben artýk sahiplerine suç atýyorum. diyecek biþey yok.
Bu iki kurumdaki mallarýn da phiilip ve þeker trader ve kredi ile iþlem yapan müþteri olma olsýlýðý çok yüksek bence gelecek hafta çok farklý bir tablo oluþacak yabancý ve yerli yatýrýmcýlar tüm bilançolarý inceleyip ilereye dönük iyi olma ýhtýmali yüksek ve ucuz hisseleri seçip ki bunlardan birisi bilici dir eðer spek elini çabuk tutmaz ise onlardan önce pozisyon açacaklar hemde yüklü.Oyüzdeb hisse bu fiyatlarda çok oyalanmýcaktýr yoksa kaçýrýrlar.
Böyle bir yazýyý geçen sene 2 hisse için yazdým benim nick name mim den kontrol edebilirsiniz birisi Bera ki ben yazarken adý kombasandý 1 tl iken bu f/k bu bilançoya bu fiyat olmaz dedim hisse 4 5 tl ye kadar çýktý birisi de klgyo bilanço sonrasý f/k 1.5 iken hisse 1.5 di idi 5.5 oldu aslýnda gerel ve ADESE içinde yazdom ama neyse 4 nün ortak özelliði güçlene bilanço verileri düþük f/k larý bu dA tamamen zaman meselesi malýý topladýklarýnda inanýlmaz hýzlý çýkacak .saygýlar
Sn Donju biliciyi burda en çok savunan, ucuzzluðundan ve potansiyelinden bahseden kiþiydiniz. Noldu sattýnýz mý mallarý vaz mý geçtiniz? Bilici yatýrumcýsýný üzmeye devam ediyor doðru ama Ben þahsen firmanýn birkaç gün içinde bir adým atacaðýný düþünüyorum..
Bilançoya 3-4 defa baktým.
Ciro katlanmýþ, kar marjý artmýþ, döviz pozisyonunu neredeyse 40 milyon TL azaltmýþ ve kar payý daðýtmaktan geri durmayan bit þirket hissesi geç de olsa ederine ulaþýr.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri