Selamlar. Tekniðimle gördüðüm bir kaðýtta eski orgecilerin olmasý beni çok sevindiriyor. En son anelede görmüþtüm kazankazan abimizi. Þimdi de bir baktým buralardaymýþ meðersemOltanýz bol olsun
![]()
Söylediklerim çýkýyor hisse hýzlandý artýk mal verme deðil mal kapma savasý baþladý bu daha baþlangýç bana göre en çok bu hisseyi bilanço günü maðdur eden ÞEKERYATIRIM ýn malýný kaybedip büyük zarar yazmasý beni mutlu ediyor neyse hareket daha yeni baþladaý bir tavan yakýn zamanda olma ihtimali çok yüksek ayný þeyi söylüyorum altýn yere düþmekle pul olmaz yatýrým tavsiyesi deðildir bu hisse 2 tl nin üstüne atana kadar burdayým
2 gün önce sevgili mausolos ile uluun blcyt muhabbeti olmuþtu.
Blcyt esas faliyet karýna göre f/k oranýnýn uluun 'dan daha iyi olduðunu söylemiþtim.
Donem karýna göre açýk ara iyi zaten blcyt.
Ama gel gör ki uluun yüzde 15 prim yaparken bizimki yüzde 2 yi bize çok görüyor(
Ytd
Blcyt da evet çok uygun fiyatta ama iki yýldýr boyle. Benim sýtkým sýyrýldý. Bu kaðýt gider ya da gitmez diyemiyorum artýk.
Fakat Uluun çok farklý üstadým. Devasa yatýrýmlarý var. Bitmek üzere. Ýhracatý çok yuksek. Kapasite ikiye katlanacak yakýnda. Faaliyet karlarý katlanýyor. Borçlarý azalttýðýnda karlýlýk da artacak. Kesinlikle orta uzun vade düþünülecek ve yatýrýmcýsýný sevindirecek bir kaðýt. Öngörüler böyle, inþallah gerçekleþir de. Su an yaþananlar fragman. Filmin devamý gelecek.
Kusura bakmayýn, meþgul ettik.
ASUS_Z010D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Ya bir yol bulacaðýz ya da bir yol açacaðýz"
Yer Ýmleri