Halk yatýrým 60 bin lot integral 30 bin ak yatýrým 9.500 lot benim sevgili oyuncu sayarsan iþine yarar. Daha kötü durumda 1.00 ve 1.18 arasý 200 bi daha eklerim...
Halk yatýrým 60 bin lot integral 30 bin ak yatýrým 9.500 lot benim sevgili oyuncu sayarsan iþine yarar. Daha kötü durumda 1.00 ve 1.18 arasý 200 bi daha eklerim...
Tek sorun þeker yatýrým mý? Bu kaðýdý en çok baskýlayan hem de küçücük lotlarla yapan ak yatýrým daki kazma
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel olarak piyasada risk off havasi hakim..kur riski azaldi ama bu sefer buyume korkusu hortladi..buyuklerden kacis oldugu surece kucuklerin hikayesi yoksa baski kacinilmaz oluyor..ak seker meselesi degil bu..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sanki bu kadar sessiz olmamýz artýk bir tavan yaklaþtýðýný gösteriyor artýk Þekerdeki prazit dende kurtulduðumuza göre yarýn veya bu gün 1.50 nin üstüne atarýz diye düþünüyorum ama þeker gelirse tekrar 1.30 Þeker sen bunlarý okumaya devam et belki paraný eritmeden kurtarýrsýn
Seker in daha 530 bin lotu var..ne yapacaz simdi aliyor muyuz satiyor muyuz[emoji3]
Pardon 380 bin lot..530 bin olan TL karsiligi
Yer Ýmleri