arkadaþlar blcyt bu günkü kötü endekste dahi güzel çýkýþ yaptý..týpký yakýn geçmiþte olduðu gibi...hisse gerçekten de ucuz ve kaliteli ki bu yüzden dimdik durabiliyor...blcyt ý çok seviyorum yalnýz burada kendini spek zaneden çapsýzlar yüzünden bu hisseyi 1,71 ortalama ile sattým...bu çapsýzlar yüzünden bu güzel hissenin önü kesiliyor ve hakettiði yere gitmesi önleniyor..bunu pretesto ediyorum ve hisseden çýkýyorum dostlar...
blcyt ,karel vede durdo sevdiðim hisseler idi..durdo bilançosunu bozdu ama karel ve blcyt beklediðim bilançoyu yolladýlar...bu üç hisseye de emeðimiz geçti...ekmeklerini yedik o yüzden de her zaman onlara müteþekirim...sattýðým her hisse tekrardan alým için menzilimde olacaktýr...
blcyt hakkýnda söylediðim herþeyin arkasýndayým...önümüzdeki çeyreklerde 58-60 milyon ciro ve 7,5 milyon kar bekliyorum..umarým o vakit buradaki bazý çapsýzlar deðiþir...
ben biraz da risk alarak diðer deðer verdiðim karel hisseme geçiþ yaptým..
ben elinde olanlara baþarýlar diliyorum...önünüz açýk olsun..gönlüm sizlerle olacak..
kareli almak ile bir miktar da risk de almýþ olduk..bu açýdan blcyt ýn riski minimum idi..ama borsada risk ne kadar çok ise kazanç da o kadar olabiliyor...ALLAH bizi utandýrmasýn..tekrardan baþarýlar diliyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri