1. 1.8 milyon euro borç ödemesi yaptý. 14 milyon 3 aylýkta nakit vardý, bu bilançoda geçen rakam. Nakit olarak gösterdiði þey döviz olabilir. Eðer dövizse burada 2.çeyrekte biraz kar gelir. Borç ödeyecekse dövizde tutabilir. Ekonomist dergisinde net borç 45 milyon gözüküyordu. Bunun yuzde 25 ini bir çeyrekte kapattý. Bence artýk fed faz arttýrmayacaðýndan geri kalan borçalarda bundan sonraki çeyreklerde kambiyo karý gelebilir.
2. Firmanýn satýþlarýnýn iyi olduðunu düþünüyorum çünkü geçen sene yeni makine alýp üretimi arttýrmaya çalýþacaðýný söylemiþti. Genel olarak faaliyet karýnda azalma beklemiyorum. Ama artmada beklemiyorum.
3. Þuan gördüðüm öncelikleri, büyüme deðil borç kapatma . Firmanýn tek kötü yaný yüksek borcu olmasýydý, bu durum bir kaç çeyrek sonra sona erecek gibi.
4. Otel doluluk oranlarýnda yükselme var belki adanaya giden turist de vardýr. Otelden kar gelebilir.
Olumsuz yönü tekstil oynak bir sektör. Varsa olumsuz yönü yazýn tartýþalým. Benim söylediklerimde yanlýþlýk gören varsa onuda yazsýn.
Bence fiyatý olmasý gerekenden çok aþaðýda ilk üç aydaki favök çok iyi diðer çeyreklerdede iyiydi faiz belini büküyordu oda yok. Borcunu öderse f/k sýný zaten çok düþük dahada düþük olacak bu seviyede kalmaz. Spek elini çabuk tutmalý.
inþ yukarýda yazdýðým þekildedir ve hep birlikte kar ederiz. YTD.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri