Bilo gibi malýn olsun, piþman etmez.
Bilo gibi malýn olsun, piþman etmez.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Ticarî borcu artýracak veya arsa vs bir þey satacak onun dýþýnda 42 milyon borç ödenemez... nereye bakarsan bak...Ticarî borç artýrmadan ticari alacaklarý azaltýp stok azaltýp belki düþer bu seferde karlýlýk azalýr
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ticari alacaklar TL yerine dövizle yapýlmaya baþlanýrsa döviz pozisyonu sýfýrlanýr. Satýþlarýnýn çoðu dövize endeksli zaten. Ayrýca 13 milyon tl ye kadar döviz borcunu nakit ödeyerek bu ayýn baþýnda kapatmýþlardý.
Önümüzdeki dönemde düþük faiz ve nispeten yüksek kur olacaðý için bunlarýn her ikisi de biliciye yarayacak. Bilici bundan sonra daha farklý olacak.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Tahminim alacak vereckeleri karþýlýklý koruma altýna aldýlar bu da ekstra para girþi olmaz.. benim dediðim ekstra para giriþi yoksa çok da önemli deðil..zaten diðer gelirler kaleminden ticari alacaklara bir faiz uygulanýyor yani gelir yazýyor zaten...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deðerli arkadaþlar finansallara iliþkin yorumlarýnýz için çok teþekkürler fakat özellikle son iki yýlki düzelmeye raðmen bu uyuzun 2 bandýna vurup 1.50 bandýna hisseyi oturtmasý çok ALÇAKCA buna kim neden oluyosa bilmem.. Ha ben hep açýk yazýyorum elimde 60 bin kaldý özellikle 50 bin çakýlý duracak hisselerine gðvenen yatýrým kafasýyla hisse alan bizlere yazýk ediyolar ALLAH BELALARINI VERSÝN...
hisse tarladan satýþa kadar her þeyi kendisi yapýyor. Ayrýça 100 bin zeytin aðacý var bir sürü narenciye.... gerçek verileri açýklasalar karý çok çok yüksek olmasý gerekiyor. 70 milyon faaliyet karý vardý gecen sene. Ayrýca tarým ürünlerinin fiyat artýþýndan olumsuz deðil bir nebze olumlu etkilenebilir. Hayýrlýsý diyelim
Yer Ýmleri