devam ediyor.
devam ediyor.
Spek boþalttýysa 1.60 a gelir desene gelsin bakalým
Bu hareketler kötü. Tam toplamýþ olsaydý 3 tl ye götürürdü. Beceremedi.Tekrar aþaðya verebilir. Ama ben alýma devam ediyorum.
hacim yüksek eðer iyi kar gelmezse kalýr.
Bence bu hisseye giren gruplar küçük hedefler vur kaç bilanço kullan türden ve adam bugün çaktý malý.. Bizim istediðimiz kar oranýnda fiyat istikrarý ama bunda olmuyo bir türlü.. Eðer bilaçoyuda bozarsa tam yamuluruz zaten tekstil þu an iyi ama istikrarlý bir sektör deðil iki yýldýr kar artýþýný doyurucu kullanamadý hisse fiyatý.. Nasip arkadaþlar maalesef borsamýz yatýrým ksfasýyla deðil spekülasyonla iþliyor.. Bundanda burdada çok deðerli yatýrýmcý arkadaþlar var biz zarar görüyoruz.. Yoksa bu hissenin temiz hakký 3.5 ve üzeri ve biz yarý fiatýndan ayý oynatanlarý seyrediyoruz..
söylediklerinize katýlýyorum. Bugün biraz daha aldým. Her hissenin spekleri var. Bu adýler yüzünden borsa yatýrým deðil kumar oluyor. Þirketler eder fiyatlarýndan çok ucuza veya pahalýya iþlem görebiliyor. Ben bu þirkete yatýrým yaparken düzenli büyümesi ve kar artýþýna bakarak aldým 1 yýl oldu pek para kazanmadým. Evi betona gömmekten daha iyi bir þey diye düþünüyorum. Fiyatýn belirlenmesinde þirketin kendinede sosyal sorumluluk düþüyor. Ederinin altýnda iþlem gördüðü durumlarda kendi hissenin arzýný düþürerek yaný hisse alarak fiyatýný olmasý gereken seviyeye getirmeli.
Þuanki ekonomik durumda borsada aselsan ve bilici diþinde fiyatý makul seviyede olup düzenli büyüyüyen þirket yok. Ben bulamadým.
Otelinin fiyatýna iþlem gördüðünü düþünüyorum.
Son düzenleme : kazankazan; 01-08-2019 saat: 22:21.
Asla yatýrým tavsiyesi olamaz
Yer Ýmleri