Temmuz baþýnda bilançoyu 1.600’den fiyatlayanlar (iyi tahminciler) aldýklarý mallarý 2.000-2150 arasý piyasaya arz ettiler. Þimdi yeniden o mallar satýlsýn alalým 9 aylýkta satarýz planýndalar.
Bu bilicinin kaderi maalesef! Halka arzdan bu yana çekilen iki operasyon dýþýnda böyle oldu.
Kur riskini sýfýrlayan, kasasýnda 35 milyonu olan, yeni iplik yatýrýmý yapacak olan patron bu oyuna alet olmayacaksa artýk yönetsel olarak bir þeyler yapmalý.
En basitinden yeniden bir geri alým programý oluþturabilir .
Gördüðünüz gibi satýþ kademelerinde baský var.
Al/sat yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu hisse milyer dolar kar yazsýn dokunacaðý yer 2.27 borsanýn en adi hissesi yaptý bunu bazý çakallar...
yeni yatýrýmlar yapýp tekrardan finansal borçlar yapmaz ise ve bu þekilde de devam ederse bu mümkündür...geçen yýlýn net kar marjý %13,5 idi ikinci çeyrekte bu yýl %16,5 a çýktý..finansal olarak güçlendikçe ,ben %26 net kar marjlarýna bir kaç yýlda ulaþabileceðini tahmin ediyorum...
eðer siz çok kaliteli ürün yapabiliyorsanýz ve baþkasý da sizi taklit edemiyorsa vede hazýr da müþteriniz varsa..türkiyenin ve dünyanýn en seçkin firmalarýna ürün veriyorsanýz bence bu söylediðim de mümkündür...tabi öyle bir yýlda olabilecek bir þey deðildir..söylediðim þartlar gerçekleþirse ve þirket borçlanmazsa %26 net kar marjýna ulaþabilir þirket..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bu kriz ortamýnda dahi net kar marjýný artýrabilen bir blcyt krizin bittiði dönemlerde yapabileceði ciro ve karý tahmin etmek pek zor olmamalý...kýsacasý temel olarak önü açýk bir þirket...yalnýz tek çekincem küçük çaplý spekçiklerin ayak oyunlarýdýr..fiyatý ne olur iþte ona bir þey diyemem..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Zarar ederse belki hisseler yükselir sonu crdf iþ yat gibi olacak sanýrým yüksek kar senede 1 hareket yerinde say...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketle konuþtum 3. çeyreðin çok daha iyi olmasýný bekliyorlar gelen sipariþlere göre.
Yer Ýmleri