Originally Posted by
ekonomist88
Bence 3 çeyrek karý daha iyi gelecek ben 30 milyon üzeri karýn geleceðine bekliyorum hele hele pamuk fiyatlarý bu kadar düþükken bu durumun karý ciddi etkileyeceðini tatil yöresi olmasada otelin krýnýn biraz artacaðýný gýda enflasyonundan tarlalarýndaki zeytini olumlu etkileyeceðini düþünüyorum. Bilmediðimiz bir sey olabilir bu günkü satýþta bakýp göreceðiz.
Ayrýca sunu söylemek isterim boyalý kumasta gümrük vergisi olduðunda son 2 yýldýr kar marjlarý arttý. SÝrket bundan olumlu etkilendi. Ayrýca avrupalý firmalar artýk ürünlerini malezya ve cin deðil yakýn olduðu için türkiyede yaptýrýyor. Þuanki talo deðiþmezse bu yýl bilançolar iyi gelecek gibi duruyor.
Deðerli ortak sanýrým hisseyi incelediðinizi düþünüyorum.Þu ana kadar ülkede döviz tarafý devamlý baskýlanarak yükselmesi engellendi.Fakat ben bu baskýlamanýn daha fazla sürdülemeyeçeðini düþünüyorum.Yaný döviz yükselecek.Dövizin yükseliþi þirkete faydasý olur mu,daha doðrusu etkisi ne olur. öngörünüzü öðrenebilirmiyim.
Olsun be yaradan yardýr.Mazlumun ahý indirir þahý.Herþeyin bir vakti vardýr...Yunus Emre
Yer Ýmleri