Evet bilicide kendimce iyi bir lotum var. Ama asýl yatýrýmlarým iþ bankasý kurucu ve iþ yatýrým menkul deðerlerde. Maddi olarak sýkýþýklýða girmezsem ve iþ menkullerim iyi bir temettü verirse veya kurucular infa olursa bu kaðýtta ciddi bir oran alýrým kendimce.
Biliciye çok defalar girdim çýktým. Bilmyorum halka arzdan beri tuttunuz mu ama halka arzdan beri çok defalar aldým. Yýllar önce sattým çünkü yanlýþým yoksa spkdan bilicilerden bazýlarý ceza almýþtý. Tam bir hayal kýrýklýðý yaþamýþtým. Ama kendi içlerinde bunu hallettiklerini düþünüyorum. Sanko nun ana ortak payýna bakýn ve kaça geldiðine. Kapa açýklanmamýþ özel bir durum yok diyebilirsin ama gerçek borsacýlar bilirki kimse patrondan icazet almadan bir kaðýdý götüremez. Malý kafasýna yer ömür boyu aðlar.
Karlýlýk favök iyi mi ? Ne iyisi süper. Az ama öz hakettiði deðerlere gidiyor mu gidiyor. Gerisi hikaye. Ne yapalým mehmet bey çýkalým mý bu kaðýttan? Ben ortak olduðum þirkette pozitif düþünmek zorundayým ve güvenip inanmak.

Alýntý yaparak yanýtla
en az 2-3 sene daha böyle gider þaka deðil hakikatten 5 kr etmez o hisseler verdiler gazý millete aldýrdýlar yazýk günah 1990 larda Turkcell 16 milyar dolar piyasa deðeri vardý bu güne bakmak lazým doðru burasý bilici sayfasý amacým sadece sizi bilgilendirmekte iyi günler

Yer Ýmleri