pyurazbey dostumuz benim söylemem ile almamıştı başka birinin söylemesi ile vede yüksekten almıştı zararı da çok olunca hıncını benden çıkarmak istedi...ben genelikle hissenin en risksiz yerlerinden girmeye çalışırım çoğu sefer de başarılı olurum...bana uyan dostların da alışlarında bir sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum...ama her ihtimale karşın sermayemizin yarısı da başka hissededir gerekirse diğer yarısı ile yardıma gelip maliyet düşürebiliriz...
artık gerisi nasip dostlar....biz bilgimiz ve tecrübemiz ile gereğini yaptık gerisi de artık kısmet işi diyorum ben...
borsayı her zaman şu faktörlerin bileşiminde görürürüm....temel analiz,teknik analiz, takas analizi, tecrübe, cesaret ve kısmet...bunlardan birisi dahi eksik oldumu tam başarı sağlanamıyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
valla dostum 2010 yılından beridir topiklerde yazıyorum bu güne kadar kimse senin kadar ağır konuşmamıştı bana...ama senin de iyi niyetli olduğunu anladım...geçmişte bizde bu tür duygular yaşadığımız için kendimi senin yerine koydum ve sana da hak verdim...bu güne kadar bu şekilde hakaret edip de benden karşılığını bulmayan tek kişisin....normalde çok ağır cevaplar da verebilirdim ama seni rendice etmek istemedim...umarım hep birlikte kaliteli hisselerde kazanırız...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
O yıldan beri kazanılan paralar otele yatırıldı. O zaman turizm iyiydi ve 5 yıldızlı otel açmak modaydı. Otel döviz borcundan dolayı halen şirketin sırtında kambur olarak duruyor.
Borç bitip kendi faaliyetlerine odaklandığında on numara şirket olacak.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
AK taki amcanın elindekiler iyice azalmıştır artık
2,63ü de gösterdi bize
heytt beee 2,92 lerden geldik , Allah'a şükür ayaktayız.
Kar lı şirketten çıkan yaşlı amcam beniim ;
Herkese bol kazançlar
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri