Size sonuna kadar katýlýyorum. Ama firmanýn tanýtým sorunu var. Ayrýca mal toplu olarak durduðu için tahtaya yeni spek giremiyor. Þirkette geri alým yapýnca tahta sýð kaldý. Anlamadýðý tek þey þu bu kadar malý 1,5 yýldýr ayný maliyetle kim taþýr YKB+Oyaktan bahsediyorum. Tek cevabý var sanýrým patrona ait. Bunlarý bir yatýrýmcý grubuyla paylaþmalý ki tahtaki iþlem hacmini artýrýsýn. Yoksa fazlaca mal alanlarýn -%5 -10 aþaðý vemeden çýkma þansý yok. Onun için buralarda sürünüyor. Bu arada 2010 dan beri deðerleme yapýlmayan taþýnmazlar var. Yeni çýkan yasa çerçevsinde %5 vergi vererek deðerleme yapsýnki 6 ay bilançosunda karýný artýrabilsin daha sonra kur seçim sonrasý stabil kalýrsa yýl sonu çok iyi kar rakamlarýna ulaþabilir. Sonuç olarak seçim bitene kadar bir cacýk olmayacak gibi duruyor.
Sn. Donju her gün takas paylaþýrsanýz sevinirim. Her ne kadar satmýþ olsamda yeniden diriliþ için takas önemli. Sonuçta þirketin kredi borcu kadar otelin kendi payýna düþen kýsým kadar deðeri var. Batmýþ bir þirket deðil.
pd 'si 0.60 'a düþen hisseyi yatýrýmcý satýp kaçýyor, pd si 10 olan hissesini satýp kaçmýyor. Saçmalýktýr býste yatýrým yapmaK , bakmayýn gençlimzde kaptýrdýk ha bugun batýðýmýzý çýkaracaðýZ ha yarýn ömür tükettik , oysa ne güzel bir hayat yaþayabilirdim, 5 kuruþ çekip yiyememiþim , bir dünya zarar....
doçe geri mi döndü ne meksa 125.000 artýda
En kötüsü görüldü sayilmaz ama yolunda sonu gibi bundan sonraki fýyatlamalar fýrsat olarak deðerlendirilebilir haftaya baþka türlü olma ihtimali var buradan heveslenen cok olacaktýr ... kesinlikle al sat tut tavsiye si deðildir sadece fikrim
Lenovo P2a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri