1.14'den 46 bin sattý, ayný fiyattan 53 bin aldý. Ayný kiþi veya kurum mu iþlem yaptý bilmiyorum ama ilginç hareketler.
1.14'den 46 bin sattý, ayný fiyattan 53 bin aldý. Ayný kiþi veya kurum mu iþlem yaptý bilmiyorum ama ilginç hareketler.
Elimde fazlasi ile mevcut
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir !!
Arkadaþlar burada 1-2 kademe'ye tahtayý kitlemisler, alýyorlar veriyorlar güzel sistem kurmuþlar. Kimseye takýlmadan iþlerine bakýyorlar. Bu dönem bitmiþtir. Bundan sonra düzen deðiþecek inþallah !
- bütün teknik veriler SAT veriyor, sadece ultimate oscillator AL veriyor. ama !!!
- 2017-2018 dönemi için en fantastik hisse olacak,KÖÞEYE NOT EDELÝM.
- þu an tarihi dip seviyelerinde sürünüyor, piyasa deðeri aþaðý yukarý 2,5 yýllýk faaliyet karý ile ayný seviyede
- yine piyasa deðeri ile þirketin fabrikalarýný bir yana býrakalým, mevcut yatýrým amaçlý gayrimenkullerinin deðeri kadar bir fiyata iþlem görüyor. (PD/DD 0.59) bu orana þirketin 2010 yýlýndan beri gayrimenkullerine deðerleme yapmadýðýný eklemeliyiz.
- 1.14 TL hisse deðeri / 51 milyon TL (14 milyon usd) þirket deðerini NOT EDELÝM. 2017 sonu deðerlendirelim...
blcyt.jpg
matrix den direk paylaþamýyorum
iþ yatýrým yine iþ baþýnda
endex %1,50 PÝRÝMLÝ bilici kademe kaldýramýyor çok yazýk gerçekten þu milletin güvenine yazýk milletin zekasýna bu kadar hakaret edilir anca
ytd.
Tamamen hikaye 1.15 e kendi satis koymus, onu satip 1.14 den yerine koyma derdinde
Yer Ýmleri