Originally Posted by
talebe37
Durdo da gözümden kaçmadý tabiki sayýn keko ama ben onu 2.2 lerden alýp 2.5 lardan 2.7 lerden satmýþtým. Bu fiyatlardan almaya elim gitmiyor

He daha gider mi gider tabi ama benim için durdo kaçtý yeni durdo lar bulmam lazým
Ayrýca durdo nun ciro ve karlýlýðýnda ciddi iyileþme var ancak bunu paralel de fiyatlýyor. Ancak benim yazdýðým 6 hisse de ciro ve kar artarken fiyatlarda ciddi düþüþler olmuþ birkaçý da sabit kalmýþ sayýlýr. Ondan baþta blcyt olmak üzere ayen ve uluun daha cazip geldi bana.
Ytd
Dostum bence durdo daha yolun baþýndadýr...iki çeyreðin brüt karý 18 milyon iken üçüncü çeyreðin tek baþýna 21 milyondur...üstelik de bu karý yeni baský makinasýnýn sadece bir ay çalýþmasý ile elde etti...bu þekilde ihracatý çeyreklerde sadece 18 milyon iken üçüncü çeyrekte 43 milyona çýktý...
önümüzdeki bilançoda bu yeni baský makinasý ve sonrasýnda alýnan kesim makinasý üç ay çalýþacaklar...müþterileri de hazýrdýr...ciro ve kar patlamasý bekliyorum...geçmiþte logo benzeri bir çýkýþ söz konusu olabilir...bence topiði de bilançosunu da tekrardan incele...
bu yýl dolar yýlbaþýndan üçüncü çeyreklerin sonuna kadar %60 yükseldi..sadece üçüncü çeyrekte %30 yükseldi dolar...durdonun döviz bazlý borcundan dolayý kar perdelendi..ama bundan sonra dolarýn düþeceðini ve bu miktarda çýkmayacaðýný varsaydýðýmýzda güzel karlarýn ortaya çýkma ihtimali çok çok yükseliyor...durdo yeni alýnan baský ve kesim makinasý ile bir kaç gömlek büyüdü...durdo eski durdo deðil artýk..
bu arada blcyt yatýrýmcýlarýndan bu sohbetimizden dolayý özür diliyorum...konu konuyu açýnca böyle oldu...kusura bakmayýn...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri