ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ilk çeyrekteki beklentimiz bu þekilde idi...48-50 milyon ciro ,net kar ise 6,5 milyon....ciro 52,5 milyon ,net kar ise 6,8 milyon gelmiþti...
bu hisseyi seviyorum...oda beni seviyordu...ama bizi çekemeyen spek bozuntularý aramýzý bozup bizi ayýrdý....
neyse dostlar elinde bulunduran dostlara tekrardan baþarýlar...
ikinci çeyrekten de ciro olarak 58 milyon net karda ise 7,5 milyon civarý kar beklediðimi söylediðim hatýrlýyorum...artýk bu kötü hafýza ile ne kadarýný doðru hatýrlýyorum bilemiyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Daha önce yaptýðým yorumlarda blcyt in net kar marjýnýn iyileþen finansal yapýsý nedeniyle gittikçe yükselmesini beklediðimi ve ilk etapta yüzde 17 lere çýkmasýný beklediðimi söylemiþtim. .ikinci çeyrek net kar marjý yüzde 16 olmuþ..
Bu donem bilanco riskini almayacagim diye kendi kendime soz vermis (gecen bilancoda Cemtas'dan yedigim tokat yuzunden) ve filmin sonunu gormek icin az bir kisimla beklemeyi yeglemistim. Siz riski alabilen dostlarimizin kazanci yuksek olur umarim ki!.. Bu bilanco ile kagit rustunu kanitlamis ve guven vermistir. Ardi ardina karini artirmis, kur riski icin yatirimcisina guvrn vermistir. Artik kurumsal ya da buyuk yatirimcilarin ilgisini cekecek ve orta vadede burada dillendirilen hedefleri gorecektir. Saygilar, bol kazanclar.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Bu kadar güzel bir þirket neden A grubuna girmez acaba?
Yabancýlarýn ilgisini ancak o zaman çekecek.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Anele yatýrýmýmdan sonra hisse kadar sahiplerinide araþtýrýr olduk. Sirket sahibinin geçmiþnde imternet üzerinde bir pislik yok. 15 üzeri beklentim vardý, allaha þükür geldi. Þimdi isterse yarýn dip yapsýn anlýk hareketler ile iþim yok düzenli büyüyor. Karý saklamýyor. Tek olumsuz yaný borcu artýk oda yok. 3. çeyrek karýda artýcak çünkü finansman gideri azalýyor. Allahýn izniyle güzel yerlere gelecek.
O kadar guzel yapýyorlar ki tahtayi yarin 2,13 2,14 civari acilis yaparak gap da birakmayacaklar kâðýtta ,gelal sana ak,yatirim,garanti
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri