var Yontem = Sistem.Parametreler[1];//Exp
Buna dikat ettiniz umarim. Parametreler kismian Exp yazmayi unutmayin
var Yontem = Sistem.Parametreler[1];//Exp
Buna dikat ettiniz umarim. Parametreler kismian Exp yazmayi unutmayin
Aracý kurum bana matriks veri terminali verdi 10-15 gündür onu kullanýyorum. Epeydiy iþlem yapmýyordum bu yüzden matrikse felan yabancýyým. Ýdeal felan eskiden yoktu. Þimdi bir çok kiþi ideali tavsiye ediyor. Özellikle algý trade konusunda daha kolay, öðrenilmeye daha yatkýn felan diyorlar.
Geçmiþte hem matriks hemde ideal kullananlar varsa yorum yapmanýzý istiyorum hangi farklar var aralarýnda , artý eksi yönleri nelerdir gibi vs. reklam olmasýn diye özeldende cevap yazabilirsiniz.
arkadaþlar robotun emirlerini aracý kuruma göndermesi , aracý kurumun teminat kontrolü ve sonrasýnda emri borsaya göndermesi, robota emir alýndý onayý vermesi arasýnda bir zaman geçiyor.
bu zaman aracý kurumdan diðerine deðiþiyor
ideal bu bilgiyi ideal\TradeLog folderý altýnda gün bazýnda txt dosyalarda tutuyor
mesela 17.11.2017 dosyasý 20171117.Txt olarak bulunuyor
dosyada þu þekilde bilgi var
alttaki Süre karþýsýndaki rakam ms cinsinden emirin gidip onayý arasýnda geçen süreyi söylüyor .Kod:>>>>><<<<< 2 Giden Mesaj : 15:04:22 Hesap : xxxxx komut=VIOP_ISL¶m (burada emir parametreleri) Gelen Mesaj : 15:04:22 Hesap : xxxxx OK MSG:0;xxxxx;;xxxxxx; Süre : 16 >>>>><<<<<
aracý kurumlar arasýnda deðiþen süre bu.
Daha saðlýklý iþlem yapmak kaymalarý azaltmak için aracý kurumlarý karþýlaþtýrmaya ne dersiniz .
ben a1 de 30 civarýnda gedikte 15 civarýnda görüyorum. þelale durumlarýnda her ikisinde 70 civarýna çýkmýþ.
Özellikle ben iþyatýrýmý merak ediyorum .
kontrol edip rakamlarý yazalýmmý
Ýdeal usd datasý gelmeyen var mý?
Hedefin yok ise yardým edecek rüzgarý bulamazsýn.
Bende bunu sormak icin girdiydim.
GT-I9190 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki yorumlarým ve tavsiyelerim kiþisel görüþüme dayanmaktadýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir!
Yer Ýmleri