ben golden cross u 2017 mayýsta öðrendim![]()
ben golden cross u 2017 mayýsta öðrendim![]()
evvela tþkler netkit ama istediðimi yapamadým neyse manuele golden cross a devam þimdi bu golden crossun neyi kötü benim gibi acemiler için örnek thyao 5 dk
![]()
tabiki denemekte özgürsünüz.
benim garibime giden çok fazla kiþinin bu olayý talep etmesi. Bu iþe ilk girdiðim taramalarla ilgilendiði pek hatýrlamýyorum.
hani bir önceki sayfaya gidiyorum yýne tarama sorusu býr baska sayfaya gýdýyorum yýne tarama ýle ýlgýlý soru ve hep farklý kýsýler ayný konu uzerýne yogunlasmýs durumda.
sosyal medyadada keza ayný seyler gezýyor.
Öyle olunca merak ettým nedir bu taramanýn hýkmeti kacýrdýgýmýz ne var acaba diye.
yoksa kiþisel olarak sýzýnle býr ýlýntýsý yok olayýn.
sorunuza gelirsem zaten benýmde kastetiðim buydu. manuel tarayacaksýnýz bulacaksýnýz ve alacaksýnýz çok fazla kayma yaþarsýnýz çok geç almýþ olacaksýnýz. ha bunu robota çevireceksenýz eywallah ama gördüðüm kadarýyla taramayla hisseyi cýkarýp ertesý gun banka hesabýnýzdan alýþ yapmayý planlýyorsunuz.
bu durum cýddý derecede sinyal uzak sevýyelerde alým yapmanýzý saglayacak. bir indikator %100 baþarý saglamadýgýna göre sinyallerýn býr kýsmý hatalý olacaktýr buda yetmýyormuþ gibi sýnyal sevýyesýnde uzak alýmlarla baþarý ýhtýmalýnýz dibe vuracak.
Sürdürülebilir olmadýgýný nerden düþündüðüme gelirsek yine manuel olmasýndan cunku býzým su an calýsan otomatýk algorýtmalarýmýz üst üste 20 defa yanlýþ sinyal üretebiliyor.
üst üste 20 defa diyorum sizin burada cýkartacagýnýz hisseleri ertesi gün manuel alacaksýnýz 20 degýl 8 kere üst üste stoploss düþtüðü anda o tarama sýstemýne dayanamaýp kapatacak veya deðiiþtireceksiniz.
bizler dahi bu yolda ilerlerken üst üste gelen yanlýþ sinyallerý robot uyguluyor olmasýna raðmen 10 12 sýnyalden ýtýbaren tükenýp sýstemý kapatma isteði doguyor bu ýstek olmakla kalmayýp eyleme dönüþerek kapatmamýza neden oluyor ben þu ana kadar son kullandýgým sýstem haricindeki hiçbir sistemde 1 yýlýmý dolduramadým. üst üste gelen yanlýþ sinyallerýn psikolojýk etksýne dayanmak cok güç robot olmasýna raðmen.
O halde bu sýnyallere manuel uymak bana göre çok daha zordur.
keçi hakkýnda çok az þey biliniyor. Kendisinin bu sayede baþarý saglayamadýgýna dair elimde bazý kanýtlar var.
o konuya gýrmeyelým hiç.
ancak herne olursa olsun bu sayede para kazanýlamaz diye bir iddam yok denemeye deger bulunabýlecek herþey denenmeli görüþündeyim benimki ssadece cok fazla kiþi sorunca merak ettým.
kulaðýmý iyi yönde cýnlattýgýnýz için teþþkürler. Viop tarafýna dönerseniz bizim ilgi alanýmýza girdiði için belkýde bu yuku taþýmanýza yardýmcý olabýlýrýz. Ancak su an ayný kulvarda degiliz.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Tabiki burdaki yazýþmalar hep ilerlemek için benim gibi piyasadaki yeni kiþiler sizlerin tecrübelerinizden yararlanarak kazanamasak da en az kayýp içinuðraþýyoruz.
Ben viop kýsmýna bir dönem manuel girdim çýktým ama inanýn grafikle deðil tamamen rakamsaldý.
yolunuz taksime düþerse beklerim.
bol kazançlar.
þimdi sorgulamada sorun yok sizin verdiðinizi de çalýþtýrdým ama bear bull hocamýn verdiðini denemedim daha sorun mavlarýn golden cros unu yapamadým bear bull hocamýnki tarama galiba onun golden crosunu yazar inþ..
sistem golden cross içindi
5 ve 21 istediðiniz için deðiþtirmiþtim.
var kucuk = 5;
var buyuk = 21;
burdaki kücük 50 buyuk 200 yaparsanýz tekrar Golden Cross olur
veya açýklamasýnda GOLDEN/DEAD CROSS yazanýný ayrýyeten vereyim
not : hem grafik üzerinde hem Sorgu olarak çalýþýr
PHP Code:var periyot = Sistem.Periyot;
var Sembol = Sistem.Sembol;
Sistem.SorguBaslik[2] = "Kapanýþ";
Sistem.SorguBaslik[0] = "mov50";
Sistem.SorguBaslik[1] = "mov200";
var mov1 = Sistem.MA(1, "Simple", "Kapanis");
var mov50 = Sistem.MA(50, "Simple", "Kapanis");
var mov200 = Sistem.MA(200, "Simple", "Kapanis");
var Son50 = mov50[Sistem.BarSayisi-1];
var Son200 = mov200[Sistem.BarSayisi-1];
var son1 = mov1[Sistem.BarSayisi-1];
Sistem.Cizgiler[0].Deger = mov50; Sistem.Cizgiler[1].Deger = mov200; Sistem.KesismeTara(mov50,mov200);
Sistem.DolguEkle(0, 1, Color.Green, Color.Red);
if (Son200 > 0 )
{
if (Son50 > Son200) Sistem.ZeminYazisiEkle(Sembol + " "+Sistem.Periyot+" Golden Cross ", 1, 350, 35, Color.Green, "Tahoma", 26);
else if (Son50 < Son200) Sistem.ZeminYazisiEkle(Sembol + " "+Sistem.Periyot+ " Dead Cross ", 1, 350, 35, Color.Red, "Tahoma", 26);
}
else Sistem.ZeminYazisiEkle(Sembol + " Data Yetersiz ", 1, 350, 35, Color.Green, "Tahoma", 26);
Sistem.SorguDeger[2] = Sistem.GrafikVerileri[Sistem.BarSayisi-1].Close;
Sistem.SorguDeger[0] = Son50;
Sistem.SorguDeger[1] = Son200;
if (Son200 > 0 )
{
if (Son50 > Son200)
Sistem.SorguAciklama = "Golden Cross";
else Sistem.SorguAciklama = "Dead Cross";
}
else Sistem.SorguAciklama = "Data Yetersiz ";
Sistem.SorguEkle();
Bear_Bull
@BearBull26
evet bunu çalýþtýrdým hocam þimdi bunun mavlarýný nasýl kendim istediðim gibi deðiþtirebilirim
![]()
Yer Ýmleri