arkadaþlar cevabý basit bir sorum var. ideal de bir grafik açýyoruz, sað klik yaptýðýmýzda okunacak bar sayýsý bende 1.000.000 . veri altýndaki max. bar sayýsý 20.000. bunu niye düþük tuttuk, robotda sistemler hýzlý dönsün diye. sistemlerin(1. dak.) performansýna 3-4 yýllýk bakmak istedim, bu nedenle max. bar sayýsýný 1.000.000 yapýyorum. hiç bir deðiþiklik olmuyor, yine 20.000 okuyor. hem cahil olup hemde bu iþlerle iþtigal etmek zor zanaat.
Son deðiþikler fena deðil özellikle farklý hesaplara robot baðlayabilme özelliði ama rekabet kýzýþýyor yakýnda foreks bir atýlým yapacak. Þu bar okuma olayýndaki yavaþlama giderilse yurtdýþýndakilerle yarýþmaya baþlanacak bence. Hatta ninja trader trade staton gibi kodlama yapýsý ve ciddi bilgi veritabaný oluþturmasý da ciddi yarar saðlar diye düþünüyorum. Kod çevirmede ciddi zorlanýyoruz.
Faydali bir özellik olmus ciddi bir ihtiyacti, farkli sekillerde cozum bulunuyordu ama cok guzel olmus..
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaþlar xu030 endeks ve garan için 1 dak. lýk veriye ihtiyacým var. yardýmcý olabilir misiniz?
Yer Ýmleri