ben bu hýzlý yeniliklerden týrsýyorum þahsen , benim sistemler 5.07 versiyonda çalýþýyo hala .
Tiberius hocam geliþmeleri heyecanla yakýndan izliyorum þimdiden elinize saðlýk.
Bu arada idealin cpu çekirdeði kullanýmý ile ilgili birkaç sorum olacak. Ýdeal bildiðim kadarýyla grafik,robot,sorgu ve optimizasyon iþlemlerini farklý threadlerde yürütüyor. Bu threadlerde oluþan iþlemci yükü daðýlýmý her uygulama için ayný mý yoksa belirli uygulamalara daha fazla iþlemci kullanma hakký tanýndý mý? Bunu sormamýn sebebi ayný komutlarý optimizasyonda çalýþtýrdýðýmda ciddi bir iþlemci yükü oluþuyor.
En yüksek verim bazý programlarda yüksek saat freakansýnda çalýþan iþlemcilerde elde edilirken bazý programlarda ise fazla sayýda çekirdeðe ve thread e sahip iþlemcilerle elde edilir. Bu konuda idael hangisini tercih ediyor? Ýntel Xeon, i9, i7 yada AMD Ryzen , Threadripper bunlarýn hangisi ideal için en uygun iþlemci olur?
Teþekkürler...
Merhaba,
Aracý kurumumu deðiþtireceðim de. Ýdeal ile robot anlaþmasý olan ve komisyon oranlarý nispeten uygun olan önerebileceðiniz aracý kurumlar var mý?
Celal Can Kara
Hayırlı Kandiller .
A Hissesine bakarken B hissesinin fiyatını zemine (indikatör olarak değil) nasıl yazdırabilirim bir türlü olmadı.
var Veriler = Sistem.GrafikVerileri;
var C = Sistem.GrafikFiyatOku(Veriler, "Kapanis");
var Sembol1 = "IMKBX'XU100";
var Veriler2 = Sistem.GrafikVerileriniOku(Sembol1, Sistem.Periyot);
Veriler2 = Sistem.GrafikVerilerindeTarihHizala(Veriler, Veriler2);
var data2 = Sistem.GrafikFiyatOku(Veriler2 , "Kapanis");
Sistem.ZeminYazisiEkle( data2.ToString(),1,400,50,Color.Lime, "Tahoma",20);
Yer Ýmleri