Hareketli hisselerde cuppock curve indikatörü kullanıyorum 20-30 dan gün içi beş dakikalık grafik -8, 12 olunca alıyorum on dakika içinde yüzde 4 kar bazen 7.. Tabi gidip de çok şişmiş hissede değil.
Hareketli hisselerde cuppock curve indikatörü kullanıyorum 20-30 dan gün içi beş dakikalık grafik -8, 12 olunca alıyorum on dakika içinde yüzde 4 kar bazen 7.. Tabi gidip de çok şişmiş hissede değil.
QNB finans bankta sinyal verdi 7 80 gibi alıp 8 20 gibi verdim bir saat sonra 10 tl yi gördü manyak ya)
Merhaba,
aşağıdaki indikatör matriks için yazılmış, bunu ideal e nasıl çevirebilirim.
for döngüsü içinde listeleri doldurmaya çalıştım ama tam olarak istediğim olmadı.
teşekkür ederim.
PHP Code:
n1 := input("Kanal Uzunluğu",1,100,10);
n2 := input("Ortalama Uzunluk",1,100,21);
p:= (H+L+C)/3;
m1:= Mov(p, n1,E);
m2 := Mov(abs(p - m1), n1,E);
orn := (p - m1) / (0.07 * m2);
m3:= Mov(orn, n2, E);
c1 := m3;
c2:= Mov(c1,8,S);
tdgyo da işe yaramadı ama zaten işe yaramaz diye almadım iki ay önceki grafikten korktum aynı düşüşü yaptı. Chakin oscilatörü de var iyi ama biraz erken eğriliyor, çiftli dip yapınca courve a denk geliyor. Tabi o hengamede yüzde sekseniniz alıma korkar![]()
Portföy penceresi Aracı kurumdan dönen bilgileri içerir. Gördüğüm kadarıyla Kurumların sutunlar ve bilgilerin de farklılıklar var. Farklılık Optimus ve GENEKS alt yapısını kullanmalarından kaynaklanmakta.
merhaba, umarım doğru yere yazıyorum. Metastock ve matriks kullanıyordum. kendime göre indikatörler yazıyorum. fakat Matriks çok zor çalıştığından ve metastocktan emir gönderemediğim için ideal kullanmaya karar verdim ve c# ile indikatörlerimi dönüştürmeye çalışıyorum. Başlangıç seviyesinde çeviri yapıyorum. Bir konuda zorlanıyorum. Kaynakta bulamadım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
indikatör içerisinde sonuc değerim 0 dan 1 e geldiğinde yukarı doğru ok işareti , 8 den 7 ye geldiği zaman ise aşağı ok işareti koymak istiyorum. ama bir türlü yapamadım yardımcı olabilirmisiniz?
Yer İmleri