Forum onceki mesajim icerisindeki kod bolumdeki tum " " yani bosluklar "*" olarak degistiriyor. Ne yaptiysam duzeltemedim. notepad'e alip "*" => " " olarak replace edebilirsiniz.
Forum onceki mesajim icerisindeki kod bolumdeki tum " " yani bosluklar "*" olarak degistiriyor. Ne yaptiysam duzeltemedim. notepad'e alip "*" => " " olarak replace edebilirsiniz.
Son düzenleme : 3c1a; 09-08-2019 saat: 17:21.
30 luk ema toma 5 in üzerinde olursa ema10, toma yüzde 2 kesiþimini kullan,
30 luk ema toma 5 in altýnda olursa
ema 5, toma yüzde 1 kesiþimini kullan
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Grafikte AL-SAT göstermesi için sadece tek satýr ilave edelim bakalým olacak mý?
formülün hemen peþinden gelecek olanPHP Code:var C = Sistem.GrafikFiyatSec("Kapanis");
var M1 = Sistem.MA(C, "Weighted", 3);
var M2 = Sistem.MA(M1, "Weighted", 5);
var M3 = Sistem.MA(M2, "Weighted", 8);
var M4 = Sistem.MA(M3, "Weighted", 13);
var M5 = Sistem.MA(M4, "Weighted", 21);
var MAVW = Sistem.MA(M5, "Weighted", 34);
Sistem.Cizgiler[0].Deger = MAVW;
Sistem.KesismeTara(C , MAVW ) ;
ayný yerlerde çok fazla iþlem yapýyor nasýl filtre koyabilirim sorusunu baþkasý cevaplarsa sevinirim.
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Arkadaþlar veri terminalinde eski grafik datalarýný nerden nasýl indiriyýoruz? Mesela 20 dk'lýk veri yada 10 dklýk veri ile iþlem yapýyorum sistemimin geçmiþ perforfmansýnýda ölçmek istiyorum. Ama mesela vip-x030 grafiðinde en son 2018 11. ay verileri mevcut. Daha eski veriler yok. Sað click sunucudan veri indir yapýyorum. Ama olmuyor. YÝNE AYNI ÞEKÝLDE ÝDEAL SÝMGESÝNE TIKLAYIP ÖNCE SUNUCUDAN VERÝ ÝNDÝR SONRADA GRAFÝK TIKLAYINCA ORADADA GÜN 60,5,1 TIKLIYORUM AMA YÝNE ÇOK ESKÝ VERÝLER ÝNMÝYOR. TÜM PÝYASA VERÝLERÝNÝ ÝNDÝR DÝYORUM YÝNE OLMUYOR![]()
[TWITTER @soylucagatay - REVISIONIST]=[Algo-Stocks Tracking Trends-LT Investor]=[Temel Analiz bütündür basit doðrularý söyler,Teknik Analiz parçadýr yalan söylemez ama yanýltabilir]
[7UP REVISION]=[PETKM]-[ULUSE]-[ALKA]-[ANELE]-[ASELS]-[CEMTS]-[SODA]
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=17859&page=65
Þu linkte bir arkadaþ eklemiþ. Fakat 1 dk grafikler var.
[TWITTER @soylucagatay - REVISIONIST]=[Algo-Stocks Tracking Trends-LT Investor]=[Temel Analiz bütündür basit doðrularý söyler,Teknik Analiz parçadýr yalan söylemez ama yanýltabilir]
[7UP REVISION]=[PETKM]-[ULUSE]-[ALKA]-[ANELE]-[ASELS]-[CEMTS]-[SODA]
Yer Ýmleri