Teskjurler bu kodun Açýklama si nedir Tam olarak kbakma yin acemiyim
G3221 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teskjurler bu kodun Açýklama si nedir Tam olarak kbakma yin acemiyim
G3221 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle;
Grafik üzerinde görebilmek istiyorsanýz, aþaðýdaki kodu;
"Sistemler" penceresine yapýþtýrýp yeni bir isim vererek, ve "indikatör pencereside göster" i seçerek kullanabilirsiniz.
Gösterge üzerinde Tenkansen' in Kijunseni yukarý kestiði durumlarda "yeþil", aþaðý kestiði durumlarda "kýrmýzý" ok oluþacaktýr gösterge ekranýnda.
Gösterge kodu þöyle:
var yG9=Sistem.HHV(9,"Yuksek");
var dG9=Sistem.LLV(9,"Dusuk");
var yG26=Sistem.HHV(26,"Yuksek");
var dG26=Sistem.LLV(26,"Dusuk");
var Gtk=Sistem.Liste(0);
var Gkj=Sistem.Liste(0);
for( int i=0; i < Sistem.BarSayisi; i++)
{
Gtk[i]=(yG9[i]+dG9[i])/2;
Gkj[i]=(yG26[i]+dG26[i])/2;
}
Sistem.Cizgiler[0].Deger=Gtk;
Sistem.Cizgiler[1].Deger=Gkj;
Sistem.KesismeTara(Gtk,Gkj);
Yok ben sorgu ekranýnda bu kriteri yerine getirenleri görmek istiyorum derseniz:
Sorgu kodu:
var son=Sistem.BarSayisi-1;
var yG9=Sistem.HHV(9,"Yuksek");
var dG9=Sistem.LLV(9,"Dusuk");
var yG26=Sistem.HHV(26,"Yuksek");
var dG26=Sistem.LLV(26,"Dusuk");
var Gtk=Sistem.Liste(0);
var Gkj=Sistem.Liste(0);
for( int i=0; i < Sistem.BarSayisi; i++)
{
Gtk[i]=(yG9[i]+dG9[i])/2;
Gkj[i]=(yG26[i]+dG26[i])/2;
}
if(Gtk[son-1]<=Gkj[son-1] && Gtk[son]>Gkj[son])
{
Sistem.SorguEkle();
}
Son olarak da...
"Hiç uðraþma/bulaþma" diyenlere kulak asmayýn.
Forumda da bol kaynak mevcut, Ýdeal destek ekibi de oldukça yardýmcý bir takýmdýr.
Ýdeal veri terminali, BIST için bulabileceðiniz en esnek-hýzlý ve özellikle "çoklu zamanlý" gösterge ve sistemler için harika bir terminaldir.
C# öðrenecek enerji ve zamanýnýz varsa hele harikalar dünyasýna merhaba dersiniz.
Deðilse Ýdeal takýmýnýn C# bilmeyenler için geliþtirdiði havuzda kendi araçlarýnýzý zamanla yaratabilirsiniz.
Kolay gelsin.
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
ideal'de stratejilerimi yazdýrmak istiyorum. C# öðrenme þansým yok. destek olmayan isteyenlerle ( tabi ki emek /saat karþýlýðý takdir edilerek ) bana yazarlarsa memnun olurum. kendi halinde küçük bir yatýrýmcýyým.
ilginiz için teþekkürler
Ýyi günler;
Konuyu bölüyorum kusura bakmayýn,
fakat özellikle son 2 yýlýn xu100 senelerinin 4 dk'lýk verileri lazým, ama en fazla 2019 10. ayýna kadar indirebiliyorum ideal'de.
Bilgisayarýnda en azýndan 2019'un 4dk'lýk verileri bulunan var ise yardýmcý olabilir mi?
Þimdiden teþekkür ediyorum.
Merhaba arkadaþlar,
Optimizasyon yaparken bilgisayarý açýk býrakýyorum geldiðimde program kapanmýþ oluyor kendiliðinden.. Neden olduðu hakkýnda bir bilgisi veya fikri olan var mý?
Bir süre sonra ekraný kapat diyordum belki ondan yapýyor diye düþündüm ekran kapatmayý da kaldýrdým deðiþen bir þey olmadý.. Bilgisayarým kasacak bir bilgisayar deðil oyun bilgisayarý.
Elinde 1dklýk vadeli endeks ve bist30 hisse verileri olan paylaþýrsa çok makbule geçecek![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Yer Ýmleri