ideal de bist menüsünün altýnda tüm iþlemleri týkladýðýnýzda açýlan pencereden tarihsel veri yüklediðimizde tüm iþlemler geliyor. ama bu veriler ile idealde iþlemleri nasýl yaparým bilmiyorum..
ideal de bist menüsünün altýnda tüm iþlemleri týkladýðýnýzda açýlan pencereden tarihsel veri yüklediðimizde tüm iþlemler geliyor. ama bu veriler ile idealde iþlemleri nasýl yaparým bilmiyorum..
Ekran Görüntüsü (2).jpg
ekran görüntüsü bu þekilde...
Hector Hocam çok verimli çalýþmýyor.Gün bazýnda kaç kez devre kestiðini bulmak için saðlýklý deðil.Çünkü mesela 10:22 de devre kesti önceki bar bir gün öncekinin barý olduðu için zaten zaman farký var ve bir þekilde bu barda devre olsa da olmasa da devre var gibi algýlanacak.
Bu iþin kesin çözümü Sistem.HaberleriGetir(); fonksiyonu bu fonksiyonun içinden sembole göre haberlerden devreleri ayýklayabiliriz,fakat þöyle bir sorun var bu fonksiyon çalýþmýyor.ideale sordum çalýþmadýðýný söyledi.
Düzeltme:
Bu fonksiyon þimdi denedim çalýþýyor.Ýdeali arayýp sorduðumda bana çalýþmadýðýný söylemiþlerdi.Neden böyle söylediklerini bilmiyorum.
Bu fonksiyon ile hangi hissenin kaç kez hangi tarihte ve saatte devre kestiðini bulabiliriz.
Fakat idealin kendi formül ekranýnda bu fonksiyon çýkmýyor.Ben DLL içinde çaðýrýyorum.
https://www.linkpicture.com/q/devre3.jpg
Hic denemedim ancak cozum kullanici sembollerinde olabilir. Arsivime aldigim bear_bull ustadin asagidaki kodundaki yaklasimla yuzeysel veriyi kullanici sembollerine yazdirtip daha sonra grafik ustunde gormeniz mumkun olabilir sanirim.
PHP Code:// VÝOP_30 AKÞAM SEANSI OLMASIN
var kod = Sistem.AktifViopKontrat;
var VOB30BB = Sistem.SembolTanimla("DFN'VOB30BB", 0);
VOB30BB.Description = "Vob30 akþam seans kayýt yok";
var vade1 = Sistem.YuzeyselVeriOku(kod);
if (DateTime.Now.DayOfWeek != DayOfWeek.Saturday && DateTime.Now.DayOfWeek != DayOfWeek.Sunday && (Sistem.SaatAraligi("09:30:00", "18:15:00" ) ) )
{
VOB30BB.LastPrice= Convert.ToSingle(vade1.LastPrice);
VOB30BB.LastSize= Convert.ToSingle(vade1.LastSize);
VOB30BB.LastVol= Convert.ToSingle(vade1.LastVol);
Sistem.GrafikGuncelle(VOB30BB);
}
Yer Ýmleri