nostalji iyidir
daha canlý ve hýzlý marketler varken bist ve ideal sýkýcý ve sýnýrlayýcý geldi. buradaki tecrübeyi farklý þekilde deðerleniriyorum hala.
arkadaþýn sorduðu Formasyonlara dayalý sistemleri çok daha verimli yöntemlere geçtiðim için býraktým.
benzer kurgular kriptoda çok daha harika iþliyor.
ideali ve bisti býraktým. eðer yazýlýmcý iseniz benzer kodlamayý kripto market yapýsýnda kolayca yapabiliyorsunuz.
temel yatýrým stratejim. çok düþeni al, çok çýkaný sat ortasýna hiç bulaþma þeklinde. Bunu yaparken de kasa yönetim algortimasý uygulamak.
Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur..
Kriptoda çalýþan algosu olan kiþi için globaller dahil bütün borsalar sýkýcý olur muhtemelen. Ben birkaç kez deneme yaptým fakat risk anlayýþýma uygun bir sonuç elde edemedim kriptoda. Þimdilik sadece TR ile devam ediyorum.
Binance API sinin yanýnda bizim kullandýklarýmýz devede kulak resmen. Planlarým arasýnda var, bir gün orada at koþturacaðým.
Seans saatleri, vade kapanýþý, tatili, haftasonu vs derken gerçekten verimsiz klasik piyasalar.
Ýþlemler çift yönlü mü?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
robot üzeride bir önceki barýn kapanýþ fiyatýný nasýl çekebiliriz ?
var V = Sistem.GrafikFiyatOku("IMKBH'HALKB", "5", "Kapanis"); //var C = Sistem.GrafikFiyatOku(V,"Kapanis");
var Kapanis = V[V.Count - 1];
Sistem.Mesaj(Kapanis.ToString());
ÝDEAL KOD YAZMADA YENÝYÝM........YOL GÖSTERMENÝZ YETERLÝDÝR TÞK...
Bear_Bull
@BearBull26
iþlem yaptýrdýkça her iþlemden sonra 1 sefer okutursanýz yada
sistem dakika fonksiyonu ile
1 dakikada 1 kere okutursanýz kasmaz
saniyede 1000 kere okumasýnýn size faydasý olmadýðý gibi aracý kurumun serverini de zorladýðýnýzdan fark edilirseniz engellenirsiniz
BistHesap = Sistem.BistHesapOku(6000) gibide kullanýlabiliyordu sanýrým.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer Ýmleri